Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da 6 katlı binanın yıkım anı kamerada

Hatay'da 6 katlı binanın yıkım anı kamerada

Hatay’ın Antakya ilçesinde kontrollü olarak yıkılan 6 katlı binanın yıkım anı kameraya yansıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da 6 katlı binanın yıkım anı kamerada
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay’da, mahkeme süreci sona eren binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları aralıksız sürüyor. Antakya ilçesi Ekinci Mahallesi'nde bulunan 6 katlı apartman da bu kapsamda kontrollü bir şekilde yıkıldı.

A W253122 03 Result

Yıkım Anı Kameralara Yansıdı

Binanın kağıt gibi yerle bir olma anı, saniye saniye kameralara yansıdı. Yıkım esnasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. 6 katlı binanın yıkımı, çevredeki az hasarlı binalara zarar vermeden gerçekleştirildi.

A W253122 02 Result

Yıkımı üzüntüyle izleyen vatandaş Hilmi Kara, duygularını şu sözlerle ifade etti: 'Burayı yıkarken bayağı profesyonel yıktılar. Çünkü çevresinde az hasarlı binalar vardı. Onlara zarar vermeden güzel bir şekilde yıktılar. Henüz çevrede yıkılacak çok bina var. Orta hasarlıydı aslında ama bina sahibi yıkılmasını istedi. Daha sağlam bir bina inşa edecek sanırsam. Yıkımı gördük, birebir canlı şahit olduk, anbean izledik. İçimiz parçalanarak izledik. Çünkü yıllardır burada komşularımız var. Bayağı da kontrollü bir yıkım gerçekleştirildi.'

A W253122 01 Result

Yıkımın Ardındaki Planlar

Yıkılan binanın sahibi, binanın orta hasarlı olduğunu ancak daha sağlam bir bina inşa etmek amacıyla yıkılmasını istediğini belirtti. Yıkım işlemleri sırasında çevredeki binalara zarar verilmemesi için büyük bir titizlik gösterildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya ve çevre iller için gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor

Antalya ve çevre iller için gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor