Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay Reyhanlı'da motosiklet duvara çarparak iş yerine girdi

Hatay Reyhanlı'da motosiklet duvara çarparak iş yerine girdi

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde motosikletin virajı alamayarak duvara çarpması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay Reyhanlı'da motosiklet duvara çarparak iş yerine girdi
KAYNAK: İHA

Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Yenişehir göl kavşağında kaza meydana geldi. Cilvegözü mevkiinden ilçe merkezine doğru ilerleyen 31 ARL 782 plakalı motosikletin sürücüsü Mehmet Can İşcan, virajı alamayarak kontrolünü kaybetti. Motosiklet, önce yol kenarındaki duvara çarptı, ardından da yan taraftaki bir iş yerine girerek durabildi.

Sürücü ve Yolcu Hayatını Kaybetti

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mehmet Can İşcan ve motosiklette yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki Mumin Ramazan Usanmaz, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, iki genç de kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Motosikletin duvara çarptıktan sonra iş yerine girdiği anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, motosikletin hızla viraja girdiği, sürücünün kontrolü kaybettiği ve çarpmanın şiddetiyle motosikletin hurdaya döndüğü görülüyor. Kaza anı, izleyenleri dehşete düşürdü.

Ekipler İnceleme Başlattı

Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, kazanın nasıl gerçekleştiğine dair inceleme başlattı. İlk belirlemelere göre, motosikletin yüksek hız ve virajı alamama nedeniyle duvara çarptığı tespit edildi. Yetkililer, trafik kurallarına uyulması ve özellikle virajlarda hızın kontrol edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Yakınlarına Başsağlığı Dilendi

Feci kazada hayatını kaybeden Mehmet Can İşcan ve Mumin Ramazan Usanmaz’ın ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunan yetkililer, bu tür kazaların önlenmesi için sürücülere dikkatli ve tedbirli olmaları çağrısında bulundu.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'da 12.500 Dolarlık Kripto Vurgunu Parmak İziyle Çözüldü

Diyarbakır'da 12.500 Dolarlık Kripto Vurgunu Parmak İziyle Çözüldü