Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay Kırıkhan'da deprem!

Hatay Kırıkhan'da deprem!

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde gerçekleşen 3,9 büyüklüğündeki deprem, AFAD'ın verilerine göre gece yarısı meydana geldi. Depremin etkisi ve olası can ve mal kayıpları konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Hatay Kırıkhan'da deprem!
KAYNAK: Haber Merkezi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Hatay Kırıkhan'da 20 Ağustos 2024 tarihinde saat 03.57'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD'ın verilerine göre, deprem yerel saatle 03.57'de Hatay'ın Kırıkhan ilçesi yakınlarında kaydedildi. 3,9 büyüklüğünde olduğu belirlenen deprem, yüzeye oldukça yakın bir derinlikte, 5,07 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Depremin Merkez Üssü Kırıkhan

Depremin merkez üssü, Kırıkhan'ın Menderes Mahallesi olarak belirlendi. Bu mahalle, depremin merkez üssüne 0,44 kilometre mesafede yer alıyor. Deprem, Kırıkhan'a bağlı Alparslan, Alaybeyli, 408 Evler, ve Fatih Mahalleleri gibi diğer yakın yerleşim birimlerinde de hissedildi. Bu mahallelerin merkez üssüne uzaklıkları 1,32 kilometre ile 1,65 kilometre arasında değişiyor.

Deprem Sonrası Durum

Depremin ardından herhangi bir can kaybı veya mal kaybı bildirilmedi. Ancak, depremin meydana geldiği saat itibarıyla bölge halkında kısa süreli panik yaşandı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Saman yüklü tır alevlere teslim oldu

Saman yüklü tır alevlere teslim oldu