Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Gaziler’e dokunmayın!

Gaziler’e dokunmayın!

Gaziler Mahallesi’ndeki ev, bahçe ve seraların olduğu bölgeye inşa edilmek istenilen sanayi sitesi nedeniyle yerlerini kaybeden bölge halkı, seslerini duyurmak için basın açıklaması yapacak.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziler’e dokunmayın!

Antalya Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hakan Halim Okudan, Kepez ilçesi Gaziler Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. “Bugün gelinen noktada bir mahalle sanayi sitesi için yok edilmek isteniyor” diyen Başkan Okudan, “Arkasında o var, bu var denilerek ve korku iklimi yaratılarak insanlarımızın yerlerine el konulmak isteniyor. Halkın iradesinin üstünde güç yoktur ve vatandaşlarımızın rızasının gözetilmesi gerekiyor. Hemşehrilerimizi haklı mücadelelerinde yalnız bırakmayacağız” dedi.

GAZİLER (2)

Kepez’in Gaziler Mahallesi’nde ev, bahçe ve seralarını sanayi sitesi nedeniyle kaybeden yurttaşın hukuk mücadelesi yıllardır sürüyor. Gazetemizin takip ettiği, Songül Başkaya’nın Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği döneminden beri 6 yıldır destek olduğu Gaziler Mahallesi’ndeki Hazine ve 2B arazileri üzerindeki ev, bahçe ve seraların olduğu bölgeye inşa edilmek istenilen sanayi sitesi nedeniyle yerlerini kaybeden bölge halkı, 30 Kasım Çarşamba günü görülen davalarının reddedilmesinin ardından seslerini duyurmak için bir basın açıklaması yapacak.

GAZİLER (3) 

“ÖNEMLİ TARIM MERKEZİ”

Kepez ilçesi Gaziler Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Antalya Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hakan Halim Okudan yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Daha önce AKP il başkanı ve milletvekilleri ile görüştüklerini belirten vatandaşlarımız kesin bir çözüm alamadıkları gibi mağduriyetleri her geçen gün derinleşmektedir” dedi. Başkan Okudan, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “18 Aralık Pazar günü hemşehrilerimiz ile toplantı yaparak mülkiyet sorunlarının çözümü için bir yol haritası belirledik. Vatandaşlarımız savundukları konuda haklı hukuki, ekonomik ve ekolojik gerekçeleri bulunmaktadır. Örtüaltı yetiştiricilikte Antalya için önemli bir üretim potansiyeli ve verimli toprakları bulunan Gaziler mahallemizde böylesine tahakkümle yapılan girişim kabul edilebilir bir şey değildir. Tarım arazilerinin, yakınına, bitişiğine ve periferisine hiçbir şekilde sanayi tesisi kurulmaması gerekmektedir. Daha fazla mağduriyet yaşanmaması, telafisi mümkün olmayan sonuçlara maruz kalınmaması adına Sayın Valimiz ve AKP heyetinden kesin çözüm bekliyoruz.”

“EL KONULMAK İSTENİYOR”

“Önümüzdeki günlerde mağduriyet yaşayan hemşehrilerimizle birlikte basın açıklamasında bulunarak vatandaşlarımızın duygularına ses olacağız ve kamuoyu ile bu konunun çözümü için atılması gereken adımları paylaşacağız. Arkasında o var, bu var denilerek ve korku iklimi yaratılarak insanlarımızın yerlerine el konulmak isteniyor. Halkın iradesinin üstünde güç yoktur. Ve vatandaşlarımızın rızasının gözetilmesi gerekmektedir. Torosların eteğinde hemşehrilerimizi mücadelelerinde yalnız bırakmadığımız gibi şehirdeki haklı mücadelelerinde de yalnız bırakmayacağız.” HABER/FADİME YİĞİT

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esrarengiz cinayette katil baba yardım edenlerde akrabaları çıktı

Esrarengiz cinayette katil baba yardım edenlerde akrabaları çıktı