Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Fransa'da kırmızı bültenle aranan şüpheli Bodrum'da yakalandı

Fransa'da kırmızı bültenle aranan şüpheli Bodrum'da yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Fransa'da işlediği suç nedeniyle kırmızı bültenle aranan bir kişi düzenlenen operasyonla yakalandı. Fransa'ya iade edilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fransa'da kırmızı bültenle aranan şüpheli Bodrum'da yakalandı
KAYNAK: İHA

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Bodrum Grup Amirliği ekipleri, Fransa'da işlenen bir suç nedeniyle kırmızı bültenle aranan Bülent Y.'yi tespit etti. 

Fransa'da "Örgütlü Dolandırıcılık" suçuna karışan 49 yaşındaki Türkiye ve Fransa çifte vatandaşı Bülent Y., hakkında İnterpol tarafından kırmızı bültenle arama kararı çıkarılmıştı.

Bodrum'da Operasyon Düzenlendi

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Bülent Y.'nin Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaldığı villa tespit edildi ve ekipler tarafından bir operasyon düzenlendi. Operasyonda, Türkiye ve Fransa vatandaşı olan şüpheli Bülent Y. yakalandı. Gözaltına alınan Bülent Y.'nin, güvenlik güçlerince sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Fransız Yetkililere Teslim Edilecek

Gözaltına alınan şahsın, yapılan işlemlerinin ardından Fransa'ya iadesi için gerekli prosedürlerin başlatıldığı belirtildi. Bodrum'da yakalanan Bülent Y.'nin, Fransız yetkililere teslim edileceği öğrenildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya nöbetçi eczane! 17 Eylül Salı nöbetçi eczaneler

Antalya nöbetçi eczane! 17 Eylül Salı nöbetçi eczaneler