Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Fethiye'de yeni adli yıl resepsiyonu düzenlendi

Fethiye'de yeni adli yıl resepsiyonu düzenlendi

2024-2025 adli yılı Fethiye'de düzenlenen çelenk sunma töreni ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'nın ev sahipliğindeki resepsiyonla açıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fethiye'de yeni adli yıl resepsiyonu düzenlendi
KAYNAK: İHA

Muğla'nın ilçelerinden Fethiye’de düzenlenen 2024-2025 adli yılı açılış etkinlikleri, geleneksel olarak çelenk sunma töreni ile başladı. Her yıl 20 Temmuz'da başlayan adli tatil bu yıl sona erdi ve yeni adli yılın başlangıcı bu törenle kutlandı. Çelenk sunma töreni, adli yılın önemini ve yargının bağımsızlığını vurgulayan önemli bir adım olarak dikkat çekti.

Resepsiyonda Katılımcılar Bir Araya Geldi

Çelenk sunma töreninin ardından, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı tarafından verilen resepsiyon gerçekleşti. Resepsiyona, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Erdem Oğuz Özer, Muğla Barosu Fethiye Temsilcisi Avukat Burak Zor, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Burak Akanpınar ve çok sayıda hakim, savcı ve avukat katıldı.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, resepsiyon sırasında yeni adli yılın tüm yargı mensuplarına hayırlı olması temennilerini dile getirdi. Etkinlik, adli yılın başlamasını ve yargı camiasının bir araya gelmesini simgelerken, yargının yeni yıl hedefleri ve vizyonu hakkında da bir başlangıç noktası sundu.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
EYT ve kademeli emeklilikte ‘67 yaş’ tartışması: 2008 sonrası sigortalılar ve asgari ücretliler için 3 yöntem!

EYT ve kademeli emeklilikte ‘67 yaş’ tartışması: 2008 sonrası sigortalılar ve asgari ücretliler için 3 yöntem!