Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Fethiye Ölüdeniz Çinli turistlerin yeni gözdesi oldu!

Fethiye Ölüdeniz Çinli turistlerin yeni gözdesi oldu!

Fethiye'nin ünlü turizm merkezi Ölüdeniz, Çin Halk Cumhuriyeti'nin kuruluş yıldönümü tatilinde Çinli turistlerin gözde noktalarından biri haline geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fethiye Ölüdeniz Çinli turistlerin yeni gözdesi oldu!
KAYNAK: İHA

Muğla'nın ilçelerinden Fethiye'de gözde turizm merkezi olan Ölüdeniz, her yıl binlerce turisti ağırlamaya devam ediyor. Özellikle Çinli turistler için popüler bir tatil destinasyonu haline gelen bölge, uçuş sayılarında ciddi bir artış yaşadı. 

Çin'de her yıl 1 Ekim'de kutlanan Çin Halk Cumhuriyeti'nin kuruluş yıldönümü, ülkenin en önemli resmi bayramlarından biri olarak öne çıkıyor. Bu dönemde tatilini değerlendirmek isteyen Çinli turistler, yurt içinde ve yurt dışında tatil yapmayı tercih ediyor. Türkiye'nin doğal güzellikleriyle ünlü Ölüdeniz ise Çinli turistlerin sosyal medyadaki paylaşımları sayesinde uluslararası turizmde dikkat çekmeye devam ediyor.

"Sosyal Medya Tanıtımının Gücü"

Yamaç paraşütü pilotu Zafer Şekerci, 2015 yılında düzenlenen tanıtım faaliyetlerinin ardından ünlü Çinli isimler Ning Jing ve Yang Yang'ın Ölüdeniz'de yamaç paraşütü yapmasının bölgenin Çin'de tanınmasında büyük rol oynadığını belirtti. O günden bu yana Çinli turistlerin Ölüdeniz'e ilgisinin sürekli arttığını ifade eden Şekerci, “Çinli turistler, uçuş hatıralarını ve fotoğraflarını sosyal medyada paylaştıkça, Ölüdeniz'in tanıtımına büyük katkı sağlıyorlar” dedi.

Çinli Turistlerin Tercihi: Adrenalin Dolu Tatil

Ölüdeniz, doğal güzellikleri ve adrenalin dolu aktiviteleri ile Çinli turistlerin tatil tercihinde ön planda yer alıyor. Yamaç paraşütü yaparak manzaranın tadını çıkaran turistler, tatillerini unutulmaz anılarla süslüyor. Çinli turistlerin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, bölgenin uluslararası arenada tanıtımına katkı sağlarken, Fethiye'nin turizm potansiyelini de artırıyor.

Çinli Turistlerin Ölüdeniz'e İlgisi Artıyor

Her geçen yıl daha fazla Çinli turist, Ölüdeniz'de yamaç paraşütü yaparak eşsiz manzaranın tadını çıkarıyor. Çinli turistlerin yoğun ilgisi, bölgenin uluslararası turizmdeki yerini sağlamlaştırıyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş Cinayetinde Karar verildi

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş Cinayetinde Karar verildi