Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'nden Filistin nöbeti etkinliği

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'nden Filistin nöbeti etkinliği

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınayarak, bu eylemleri savaş ve insanlık suçu olarak değerlendirdi. Bu zulme sessiz kalan veya açıkça destek verenlerin de suç ortağı olduğunu belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'nden Filistin nöbeti etkinliği
KAYNAK: İHA

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınayarak, bu eylemleri savaş ve insanlık suçu olarak değerlendirdi. Ayrıca, bu zulme sessiz kalan veya açıkça destek verenlerin de suç ortağı olduğunu belirtti. Sezer, Filistin Halkı Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen Filistin nöbetinin bir parçası olarak, Adana İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilen eylemde konuştu.

Sezer, dünya genelinde canlı yayınlar aracılığıyla sivil yerleşimlere yapılan saldırılara dikkat çekti ve Filistinli kadınlar, çocuklar, yaşlılar gibi masum sivillerin hayatlarını kaybettiğini ifade etti. Ayrıca, bu tür eylemleri savaş ve insanlık suçu olarak değerlendirdi. Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı, Filistin halkı ve Gazze'deki mazlumlarla dayanışma içinde olduklarını ifade etti ve Kudüs'ün özgür olana kadar bu mücadeleye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, sözlerini Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan'ın Mescid-i Aksa şiirinden bir bölüm okuyarak tamamladı.

AW068300_02

Fotoğraf sergisi düzenlendi

Eyleme katılanlar arasında Memur-Sen Adana İl Temsilcisi Bekir Nennioğlu, Memur-Sen'e bağlı sendikaların Adana birim başkanları, Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Yönetimi ve üyeleri, sendikacılar ve vatandaşlar da bulunuyordu. Eylemin bir parçası olarak, İsrail'in zulmünü ve Filistinlilerin direnişini yansıtan bir fotoğraf sergisi de düzenlendi.

AW068300_03

AW068300_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Kozan'da depremde zarar gören evler yıkılmaya başlandı

Adana Kozan'da depremde zarar gören evler yıkılmaya başlandı