Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel “Doğru iletişim doğru kelimelerle kurulur”

“Doğru iletişim doğru kelimelerle kurulur”

ANSİAD 8. Kahvaltılı Toplantısı’nın konuğu olan AGC Başkanı İdris Taş, “Doğru iletişim, doğru zamanda ve doğru kelimeleri seçerek kurulan iletişimdir” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Doğru iletişim doğru kelimelerle kurulur”

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) 2022 faaliyet yılı 8. Kahvaltılı Toplantısı Akra Hotel’de gerçekleştirildi. Toplantı Başkanlığını ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı’nın gerçekleştirdiği toplantının konuğu Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş oldu. Toplantıya, ANSİAD üyesi iş insanları ve basın mensupları katıldı. Doğru iletişim için hedef kitlenin tanınması gerektiğine işaret eden Başkan Taş, iletişim kurarken beklentilerin karşılanması gerektiğine ve açık iletişimin önemine dikkati çekti.

YENİ NESİL YAYINCILIK İLETİŞİMİ DEĞİŞTİRDİ

İletişim kurulacak olan aracın önemini vurgulayan İdris Taş, “Netlik, dinleme ve güven verme, empati kurmak takım oluşturmayı geliştirirken büyümeyi, inovasyonu, verimliliği, iş kalitesini artırır. Sorunların çözümünde ve çatışmanın azalmasında etkendir” diye konuştu. Zihinlerin karşılıklı şeffaf ve apaçık olmadığı durumlarda iletişimin olmayacağını kaydeden Başkan Taş, “Zihinleri okuyamadığımız sürece bir iletişim kurulamaz iletişimde yanlış anlaşılmalar olumsuz durumlar ortaya çıkar böyle durumlarda iletişim anlamını yitirecektir” dedi. Sosyal medyayla iletişimin geldiği noktaya değinen İdris Taş, “Yeni nesil yayıncılık youtube ile değişiyor ve 10 yıl sonra farklı bir süreç göreceğiz. Dünya galakside bir mahalle haline gelmişken, mobil cihazlarla da mahalle kuşatılmış durumda. Burada zaman konusu çok değerli, sürekli bir takip ve açık algıya sahip olmalıyız “diye konuştu.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gülse Birsel'den Avrupa Yakası itirafı!

Gülse Birsel'den Avrupa Yakası itirafı!