Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Depremin ardından Kahramanmaraş'ta enkaz kaldırma çalışmaları!

Depremin ardından Kahramanmaraş'ta enkaz kaldırma çalışmaları!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından devam eden enkaz kaldırma çalışmaları, doğanın sunduğu renkli bir şölenle birleşiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Depremin ardından Kahramanmaraş'ta enkaz kaldırma çalışmaları!
KAYNAK: İHA

Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesi'nde gerçekleştirilen enkaz kaldırma işlemleri sırasında, operatörlerin yoğun çabalarıyla bir yandan şehirdeki izler silinirken, diğer yandan çevredeki ağaçlar sonbaharın renk cümbüşünü yaşatıyor.

Enkaz kaldırma ekipleri, Kahramanmaraş'ın huzurunu yeniden tesis etmek için gece gündüz demeden çalışırken, sonbaharın etkisiyle ağaçlar kızıl, sarı ve turuncu tonlarıyla donanıyor. Operatör Yusuf Dolu, "Bu enkazları kaldırarak Kahramanmaraş'ın eski haline getirmeye çalışıyoruz. Şehrimiz adım adım toparlanırken, doğa da bize güzellikler sunuyor. Bu manzarayı görmek, bir yandan üzgünken bir yandan da umutlu olmamıza neden oluyor" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da yaşanan doğa olayının, şehrin hem zorlu süreçten çıkışını hem de güzellikleri bir arada yaşatmasının anlamlı olduğunu ifade etti. Mehmet Yalçın, "Enkazlar kalktıkça şehir güzelleşiyor, yapraklar sonbaharla birlikte renkleniyor. Bu güzel doğa manzarası, yaşadığımız zorlu sürecin ardından umut verici. Hem şehirdeki çalışmalara destek oluyoruz hem de doğanın güzelliklerinin tadını çıkarıyoruz" dedi.AW079497_02AW079497_05AW079497_04AW079497_03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
20 yıl cezası varken kız arkadaşının evinde saklandı

20 yıl cezası varken kız arkadaşının evinde saklandı