Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Çukurova Tarım Ürünleri 16. Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı'nda tanıtılıyor

Çukurova Tarım Ürünleri 16. Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı'nda tanıtılıyor

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bulunan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Çukurova bölgesinde yetişen tarım ürünlerini tanıtmak ve çiftçilere destek olmak amacıyla 16. Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı'nda yer aldıklarını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çukurova Tarım Ürünleri 16. Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı'nda tanıtılıyor
KAYNAK: İHA

Mehmet Akın Doğan, tarımın Çukurova bölgesinin ekonomik kalkınmasında kilit bir rol oynadığını ve tarım sektörünün büyümesine katkı sağlayan faktörler arasında fuarların önemli olduğunu belirtti. Çiftçiler, tarım danışmanları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliğine imkan tanıyan fuarların tarım sektörüne büyüme ve gelişme sağladığını ifade etti.

Doğan, fuarda Çukurova bölgesinde yetişen ürünleri tanıtarak hem şehir dışından hem de yurtdışından gelen ziyaretçilere bu ürünleri sunmayı amaçladıklarını açıkladı. Çukurova'da yetiştirilen ürünler arasında narenciye çeşitleri, avokado, muz, ejder meyvesi, karpuz, şeker kamışı, yerfıstığı, pamuk, pikan cevizi, ağaç kavunu, hurma, nar, papaya, pepino ve kiwano gibi ürünler yer alıyor.

  1. Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı'nın bölge tarım sektörünün büyümesi, modernizasyonu ve sürdürülebilirliğin artırılmasına katkı sağlayan bir platform olduğunu vurgulayan Doğan, fuarın tarım sektöründeki yenilikleri takip etmek, iş birlikleri kurmak, bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmak için önemli bir fırsat sunduğunu söyledi.

Doğan, tüm tarım sektörü üreticilerini fuarı ve Yüreğir Ziraat Odası standını ziyaret etmeye davet etti. Fuar, 7-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu tür fuarlar, tarım sektörünün gelişimine ve ürünlerin tanıtılmasına katkı sağlayarak bölgenin ekonomik büyümesine destek oluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sahte pasaport operasyonu

Sahte pasaport operasyonu