Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da güzellik merkezi saldırısında gelişme

Adana'da güzellik merkezi saldırısında gelişme

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in kızının ve eski CHP Milletvekili Ali Demirçalı'nın iş yerine yapılan silahlı saldırıda 3 şüpheli tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da güzellik merkezi saldırısında gelişme
KAYNAK: İHA

Adana'da Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in kızının güzellik merkezine ve eski CHP Milletvekili Ali Demirçalı'nın iş yerine silahlı saldırı düzenleyen 3 şüpheli yakalandı ve mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, 6 Ekim Cuma günü Çukurova ilçesinin 100. Yıl Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'nda gerçekleşti. İddiaya göre, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in kızı Melike Çetin Aykal'ın işlettiği güzellik merkezine ve üst katında 24. dönem CHP eski Milletvekili Ali Demirçalı'nın iş yerine silahlı bir saldırı düzenlendi. Saldırganlar motosikletle gelerek bulvardan güzellik merkezine ateş açtılar. Bu saldırı sırasında içeride yaklaşık 10 kişi bulunuyordu, ve kurşunların camlardan içeri girmesiyle insanlar canlarını kurtarmak için kaçıştılar. Saldırganlar, hedef gözetmeksizin ateş etmeye devam etti ve mermileri tükenince hızla olay yerinden kaçtılar.

Adana Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldılar. Yapılan incelemeler sonucunda, olayı gerçekleştirenlerin G.Ç.S. (22), D.C.D. (21) ve E.E. (20) olduğu tespit edildi. Bu bilgilerin ardından şüpheliler, gizlendikleri yerde düzenlenen operasyonla yakalandılar.

Emniyette verdikleri ifadelerin ardından şüpheliler mahkemeye sevk edildi ve tutuklandılar. Saldırganların, bir kız meselesi nedeniyle ateş ettiği iddia edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya Üniversitesi Azerbaycan'da

Alanya Üniversitesi Azerbaycan'da