Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel CHP'li Bulut: Kimse kimseyi kandırmasın Şakirpaşa Havalimanı kapatılmıştır

CHP'li Bulut: Kimse kimseyi kandırmasın Şakirpaşa Havalimanı kapatılmıştır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılmadığı yönündeki açıklamalara sert tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılmayacağını söylemişti ancak Çukurova Uluslararası Havalimanı'na uçuşları kaydırılan havalimanının taşınma işlemleri 4 saatte tamamlanmıştı.

Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılmasına tepkiler sürerken, CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, TELE1'de katıldığı 'Habere Doğru' programında Adana Şakirpaşa Havalimanı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bulut, havalimanının kapatılmadığı iddialarına net bir dille karşı çıktı.

'Kimse Kimseyi Kandırmasın!'

Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılmadığı ve sadece eğitim uçuşları için hizmet vermeye devam edeceği yönündeki açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirten Bulut, 'Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılmadı eğitim uçuşları için hizmet verecek” diyorlar. Kimse kimseyi kandırmasın. Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılmıştır!' dedi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kastamonu'da icradan satılık 4+1 dubleks daire

Kastamonu'da icradan satılık 4+1 dubleks daire