Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Büro Memur-Sen Burdur Şubesi Genel Başkan Yazgan'ın katılımıyla açıldı

Büro Memur-Sen Burdur Şubesi Genel Başkan Yazgan'ın katılımıyla açıldı

Türkiye genelinde 115 bin üyesi bulunan Büro Memur-Sen, Burdur'da yeni hizmet binasını açtı. Açılışa Genel Başkan Yusuf Yazgan da katıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Büro Memur-Sen Burdur Şubesi Genel Başkan Yazgan'ın katılımıyla açıldı
KAYNAK: İHA

Büro Memur-Sen, Türkiye genelinde 115 bin üyesiyle kamu çalışanlarının haklarını savunmaya devam ediyor. Burdur'da 500 üyeye ulaşan sendika, yeni hizmet binasını Büro Memur-Sen Genel Başkan Yusuf Yazgan'ın katılımıyla açtı. Açılışta konuşan Yazgan, Büro Memur-Sen'in son 3 yılda yüzde 50 büyüdüğünü belirtti ve sendikanın Burdur'daki üye sayısının 250'den 500'e çıktığını vurguladı.

Kamu Çalışanlarının Yanında Olmaya Devam

Yazgan, Büro Memur-Sen'in her zaman kamu çalışanlarının yanında olduğunu ve onların haklarını savunduğunu söyledi. 3600 ek gösterge, tasarruf genelgesi gibi sorunların çözümü için mücadele ettiklerini ifade eden Yazgan, geçtiğimiz aylarda 4 aşamalı bir eylem planı hazırladıklarını ve bu planı Bolu'dan Ankara'ya yürüyüş ile sonuçlandırdıklarını belirtti.

Yeni Yasama Yılı ve Yargı Reformu

Yeni yasama yılının başlamasıyla ilgili de konuşan Yazgan, TBMM'nin açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vurguladığı yargı reformunun yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Yazgan, adil düzenlemeler yapılmasının önemine dikkat çekti.

Filistin ve Ortadoğu'daki Durum

Yusuf Yazgan, İsrail-Filistin çatışmasına da değinerek, bölgedeki kaosun arttığını belirtti. Türkiye'nin bu süreçte birlik içinde olması gerektiğini ifade eden Yazgan, Büro Memur-Sen olarak her zaman vatanın ve milletin yanında olduklarını vurguladı.

Burdur'da Üye Sayısı 500'e Çıktı

Burdur'daki üye sayısının 500'e yükseldiğini dile getiren Yazgan, Burdur Şube Başkanı Özay'a teşekkür etti. Özay başkanın göreve gelmesiyle birlikte üye sayısının 250'den 500'e çıktığını belirten Yazgan, sendikanın Burdur'da büyümeye devam ettiğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Genel devlet açığının GSYH'ye oranı 2023'te yükseldi

Genel devlet açığının GSYH'ye oranı 2023'te yükseldi