Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur’da unutulan valiz paniğe neden oldu

Burdur’da unutulan valiz paniğe neden oldu

Burdur'da kaldırımda unutulan bir valiz, kısa süreli paniğe yol açtı, ekipler yolu trafiğe kapattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur’da unutulan valiz paniğe neden oldu
KAYNAK: İHA

Burdur’da akşam saatlerinde meydana gelen olay, Burdur merkez Özgür Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunun önünde yaşandı. Bir vatandaşın otobüsten indikten sonra kaldırımda unuttuğu valiz, çevredeki vatandaşlar arasında paniğe yol açtı. Saat 22.45 sıralarında başı boş şekilde duran valizi fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

A W263748 01 Result

Güvenlik önlemleri alındı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, güvenliği sağlamak için caddeyi trafiğe kapattı ve çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Merakla izleyen vatandaşlar ise kaldırımlarda toplanarak ekiplerin çalışmalarını takip etti. Bu sırada, bomba imha uzmanı hazırlıklarına başlarken, Kent Güvenlik Sistemi (KGYS) kameraları da geriye dönük olarak incelendi.

A W263748 02 Result

Valizin sahibi kısa sürede bulundu

Kamera incelemeleri sonucunda, valizin bir vatandaş tarafından otobüsten inildikten sonra unutulduğu tespit edildi. Yapılan çalışmalar neticesinde, valizin sahibi olan şahıs bulunarak olay yerine getirildi. Valiz, yapılan incelemenin ardından sahibine teslim edildi. Valizin içeriğinde olumsuz bir durumun olmadığı anlaşılınca, yol tekrar trafiğe açıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tavan yapan hisselere 1 ay yasak geldi!

Tavan yapan hisselere 1 ay yasak geldi!