Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur'da otomobil aydınlatma direğine çarptı: Sürücü kayboldu

Burdur'da otomobil aydınlatma direğine çarptı: Sürücü kayboldu

Burdur'da meydana gelen trafik kazasında, kontrolü kaybeden lüks bir otomobil refüje çarptıktan sonra aydınlatma direğine çarparak kullanılamaz hale geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Burdur'da otomobil aydınlatma direğine çarptı: Sürücü kayboldu
KAYNAK: İHA

Burdur'da meydana gelen trafik kazasında lüks bir otomobil önce refüje, ardından aydınlatma direğine çarparak kullanılamaz hale geldi. Olay yerinden kaçan araçtaki 2 kişi ise henüz tespit edilemedi.

Kaza Saat 23.50'de Meydana Geldi

Kaza, Burdur merkez Bağlar Mahallesi İbrahim Zeki Burdurlu Caddesi üzerinde saat 23.50 sıralarında meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 MNT 46 plakalı lüks otomobil, kontrolden çıkarak refüje çarptıktan sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Olay Yerine Geniş Çaplı Müdahale

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine sağlık, polis, itfaiye, belediye ve elektrik dağıtım şirketi ekipleri olay yerine sevkedildi. Ancak olay yerine ulaşan sağlık ekipleri kimsenin bulunmaması üzerine geri dönerken elektrik dağıtım ekipleri devrilen direğin akımını keserek aracın ve direğin kaldırılmasına yardımcı oldu.

Alkol Şişeleri Dikkat Çekti

Kazada kullanılamaz hale gelen otomobilde bulunan alkol şişeleri, polis ekiplerinin dikkatini çekti. Sürücü ve yolcunun kaçmasıyla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın sebebi üzerinde detaylı inceleme yapılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
18 Eylül 2024 TV yayın akışı Bugün Televizyonda Ne Var?

18 Eylül 2024 TV yayın akışı Bugün Televizyonda Ne Var?