Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur'da hızla girdikleri virajda panelvanın altında kalıyorlardı

Burdur'da hızla girdikleri virajda panelvanın altında kalıyorlardı

Burdur'da Temmuz ayında meydana gelen trafik kazalarının KGYS kameraları tarafından kaydedilen görüntüleri yayınlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Burdur'da hızla girdikleri virajda panelvanın altında kalıyorlardı
KAYNAK: İHA

Burdur'da Temmuz ayında meydana gelen trafik kazalarına ait KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) görüntüleri, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından "Biraz daha dikkatli olsalardı, bu kazalar olmayabilirdi" mesajıyla paylaşıldı. Yayınlanan görüntülerde, kazaların sürücü dikkatsizliğinden kaynaklandığı açıkça görülüyor.

Köprübaşı Kavşağı'nda İlk Kaza

Görüntülerde yer alan ilk kazada, Mehmet Akif Caddesi üzerinden Köprübaşı Kavşağı'na giren bir panelvan araç, İsmet İnönü Bulvarı'nda kırmızı ışıkta bekleyen bir Ford otomobile çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle otomobil yön değiştiriyor ve tekrar İsmet İnönü Bulvarı'na dönüyor. Neyse ki kaza sadece maddi hasarla atlatılıyor.

Tugay Kavşağı'nda İkinci Kaza

İkinci kaza, Tugay Kavşağı'nda meydana geliyor. Fethiye istikametinden kavşağa gelen bir araç, kırmızı ışıkta bekleyen başka bir otomobile arkadan çarpıyor. Bu kazada da sürücü dikkatsizliği ön plana çıkıyor.

Şehit Akif Altay Caddesi'nde Üçüncü Kaza

Üçüncü kaza ise Bahçelievler Mahallesi Şehit Akif Altay Caddesi üzerinde gerçekleşiyor. Namık Kemal Caddesi istikametine seyir halinde olan bir motosiklet, Stadyum Caddesi'nden gelen başka bir motosikletle çarpışıyor. Kazada motosikletteki iki kişi yaralanıyor.

Şeker Caddesi'nde Dördüncü Kaza

Dördüncü kaza, Bahçelievler Mahallesi Şeker Caddesi'nde yaşanıyor. Şeker Caddesi'nden gelip Şehit Akif Altay Caddesi'ne dönen bir motosiklet ile Atatürk Caddesi'nden gelen başka bir motosiklet çarpışıyor. Çarpışma sonucu iki motosiklet sürücüsü de düşerek yaralanıyor.

Armağan İlci Bulvarı'nda Beşinci Kaza

Beşinci kaza, Armağan İlci Bulvarı üzerinde gerçekleşiyor. Asri Mezarlık tarafından yola atlayan bir motosikletli, seyir halindeki bir otomobile çarpıyor. Motosiklet sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlatıyor.

Yunus Emre Caddesi'nde Altıncı Kaza

Altıncı kazada, Yunus Emre Caddesi üzerinden Karacaoğlan 1. Sokak'a dönmek isteyen motosikletli gençler, viraja hızlı girince kontrolü kaybedip panelvan aracın tekerine çarpıyor. Neyse ki panelvan sürücüsü tam yola çıkacakken durarak gençlerin aracın altında kalmasını önlüyor.

Güzelleştirme Caddesi'nde Son Kaza

Görüntülerdeki son kaza, Güzelleştirme Caddesi üzerinde meydana geliyor. Kavşakta Höyük Sokağı'na kontrolsüz şekilde dönmek isteyen bir otomobil, karşı şeritten gelen motosikletli kuryeye çarpıyor. Kurye bu kazayı hafif sıyrıklarla atlatıyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB: Irak'ın Kuzeyinde 16 PK*'lı Ter*rist Etkisiz Hale Getirildi

MSB: Irak'ın Kuzeyinde 16 PK*'lı Ter*rist Etkisiz Hale Getirildi