Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'den AKP İl Başkanı Özboyacı'ya sert yanıt

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'den AKP İl Başkanı Özboyacı'ya sert yanıt

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AKP İl Başkanı Mustafa Özboyacı'nın kendisini hedef alan açıklamalarına sosyal medya üzerinden sert bir yanıt verdi.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'den AKP İl Başkanı Özboyacı'ya sert yanıt
KAYNAK: Haber Merkezi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AKP İl Başkanı Mustafa Özboyacı’nın kendisini hedef aldığı açıklamalara sosyal medyadan sert yanıt verdi.

Ercengiz'den Özboyacı'ya Cevap

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal medya üzerinden AKP İl Başkanı Mustafa Özboyacı’ya tepki gösterdi. Ercengiz, Özboyacı’nın kendisini hedef alarak yaptığı açıklamalara yanıt verirken, 'Bu taktiği senden önceki başkanın da denedi, bak onun siyasi kariyerine ona göre davran istersen' dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'den Akp İl Başkanı Özboyacı'ya Sert Yanıt 3

Ercengiz, sosyal medya paylaşımında Özboyacı'ya şu eleştirilerde bulundu:

'AKP İl Başkanı yine rahat durmamış bize sallamış. Madem halkı bu kadar düşünüyorsun elektriğe ve doğalgaza yapılan zamlara itiraz et de senin halk severliğini görelim. Senin muadilin il başkanıdır. Bir siyasi partinin il başkanı senin adeta paçavranı çıkarmış sesin çıkmıyor. Dut yemiş bülbüle mi döndün yoksa il başkanının dediklerini yuttun mu ya da tüm bu söylenenler doğru olduğu için ölü taklidi yapıp geçiştirmeye mi çalışıyorsun? Bu taktiği senden önceki başkanın da denedi bak onun siyasi kariyerine ona göre davran istersen. Vaktin varsa hemen İnsuyu’na çık da üreticinin halini gör, istersen bi dertlerini dinle. Mazot kaç para gübre kaç para sokak karanlık kalmasın ama %38 zammı git bi anlat çiftçiye! Hayvancı inekleri kesime götürüyor haberin olmayabilir çünkü kırsalı çoktan unuttun. Su’dan istediğin siyasi rantı sağlayamadın şimdi sıra elektriğe mi geldi Mustafa bey? Sen başkan yardımcısıydın ama pek ilgilenmemişsin bu işlerle belli halinden. Asfalt bozma bedelini meclis belirler ve buna göre hesaplanır tahakkuk ettirilip bedeli alınır. Sen diyorsun ki; belediye iki kat para aldığı için bu yatırım yapılmadı. Tarifede değişen bişey yok ama size yakın olan elektrik dağıtım şirketi zarar etmesin diye belediye zarar edebilir diyorsunuz öyle mi? 2014’te devraldığımızda belediyenin neden battığı daha iyi anlaşıldı. Sen eğer bu kafayla yönettiysen iyi ki biz gelmişiz yoksa belediyeyi zarardan zarara uğratmaya devam edecekmişsin. 
Bi kere daha soruyorum dün bir il başkanı doğrudan sana bazı sorular sordu bunlara cevap verecek misin yoksa yutacak mısın? Bozkurt Mahallemize verdiğimiz sözü tutacağız. Belli ki sen de dünkü açıklamaları yutacaksın o yediğin golün acısını bizden çıkarma iğneyi nereden batırdılarsa oradan çıkar :)))

Önce Türkçe öğren sonra yazı yaz AKP'nin il başkanı. Tamam anladık bize saldırıyorsun da öteki soruma bi yanıt ver de adamlığını görelim :) Bu arada sen beni kızdıramazsın sana ayırdığım vakit ihmal edilebilir bir vakit. Sen becerebilseydin belediyeciliği bu vatandaş seni 2-O koltuktan kaldırmazdı. Zamanında sen uğraşsaydın sorunlarla biz uğraşmazdık. Ama merak etme Allahın izniyle hepsini çözüyoruz. Hadi az ötede yaşıtlarınla kumda oyna yakışıklı çocuk. Sana son kez cevap verdim. Muadillerine cevap vermeden bir daha bana yazma. Sen rahat ol biz devlet ciddiyetinde bugüne kadar görevimizi yaptık yapmaya devam ediyoruz. Ağzınıza dolamışsınız bir su sorunu 2012’de boru koptuğunda sen neciydin herhalde bostan korkuluğu değildin. Burada bizi eleştirebilecek en son kişi sen olmalısın aslında. Her neyse bugünlük ve uzunca bir süre sana ayırdığım zaman yeter Sen önce muadillerine bi cevap ver sonra bana laf yetiştir.'

Özboyacı'nın Yanıtı Ne Oldu? 

AKP Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, sosyal medyadan, Başkan Ercengiz'e yönelik olarak, 'Sayın Başkan; sosyal medyaya ayırdığın vakit kadar accıkda Burdurun su sorununu çözmeye odaklansan, accıkda Dsi'nin bile sana söylediği yer altı kaçaklarını gidermek için altyapıyı değiştirmeye odaklansan, accıkda inşaat yapacakların otopark sorununu çözmeye odaklansan, Accıkda akmayan suya çıkardığın fahiş faturalara odaklansan, accıkda Gadın Burduru biryerden biryere taşımaya odaklansan, vs vs vs vs... Ama bu kadar kızdığına göre doğru yoldayız. Burdurun hangi noktası olursa olsun, sorumluların yapmaktan kaçtığı tüm yatırımları biz yapmaya devam edicez. Bizi izlemeye devam edin. Heee bu arada hangi grubun sözcülüğünü yaptığınızı anlayamadım ama neyse. Muadilim sen değilmişsin ya.' ifadelerini kullandı.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'den Akp İl Başkanı Özboyacı'ya Sert Yanıt 2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yalova’da göletlere 100 bin yavru sazan balığı bırakıldı

Yalova’da göletlere 100 bin yavru sazan balığı bırakıldı