Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Bucak'ta polisten kaçarken aracıyla evin bahçesine düştü!

Bucak'ta polisten kaçarken aracıyla evin bahçesine düştü!

Burdur'un Bucak ilçesinde polisin ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtı. Direksiyon kontrolünü kaybeden sürücü aracıyla evin bahçesine düştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bucak'ta polisten kaçarken aracıyla evin bahçesine düştü!
KAYNAK: İHA

Burdur'un Bucak ilçesinde polisin "Dur" ihtarına uymayan otomobil, kaçış sırasında kontrolden çıkarak bir evin bahçesine düştü. Sürücü olay yerinden kaçarken, araçta yolcu olarak bulunan 19 yaşındaki Ziya M.C. yaralandı. Yaralı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polisin “Dur” İhtarına Uymadı

Olay, gece saatlerinde Bucak ilçesi Çavuşlar Mahallesi Tepecik Caddesi ile Akkonak Caddesi'nin kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri daha önce sürücüsünün alkollü olduğu ihbar edilen 07 BFV 72 plakalı otomobili, Cumartesi Pazarı yakınlarında durdurmak istedi. Ancak sürücü, polisin "Dur" ikazına uymayarak kaçtı ve bir süre sonra gözden kayboldu.

Evin Bahçesine Düştü

Polis ekipleri, kısa bir süre sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan yaralamalı kaza ihbarı üzerine Tepecik Caddesi'ne ulaştığında, kaçan aracın kaza yaptığını tespit etti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil, yol kenarında bulunan bir evin bahçesine düşerek burada bulunan ağaçlara ve park halindeki 07 YPT 25 plakalı Peugeot marka araca çarptı. Kaza sonucu otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçarken, araçta yolcu olarak bulunan Ziya M.C. yaralandı.

Yaralının Durumu nasıl?

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Ziya M.C.'ye ilk müdahaleyi yaparak Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, itfaiye ekipleri araçta olası bir gaz kaçağına karşı önlem aldı. Polis ekipleri, kaçan sürücünün yakalanması ve olayla ilgili detaylı inceleme yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlar Endişeli

Kaza mahallinde yaşayan vatandaşlar, meydana gelen kazanın kendilerini tedirgin ettiğini belirtti. Sık sık yaşanan bu tür olaylar nedeniyle bölgede trafik güvenliğinin artırılması gerektiğini vurguladılar.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okul çağındaki çocuklar güne simit poğaça ile başlamamalı

Okul çağındaki çocuklar güne simit poğaça ile başlamamalı