Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Bodrum'da yat atölyesinde büyük yangın panik yarattı

Bodrum'da yat atölyesinde büyük yangın panik yarattı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki bir yat atölyesinde gece saatlerinde çıkan büyük yangın, ekiplerin yoğun çalışmaları sayesinde kontrol altına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da yat atölyesinde büyük yangın panik yarattı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesi Kumbahçe Mahallesi İçmeler mevkiinde bulunan Tersaneler bölgesinde gece saatlerinde büyük bir yangın çıktı. Yat mobilyaları üreten bir atölyede başlayan yangın, kısa sürede tüm atölyeyi sardı. Patlama seslerinin de duyulduğu yangın, çevrede büyük korku ve paniğe neden oldu.

Alevler Ormanlık Alana Sıçradı

Yangın, kısa sürede büyüyerek yalnızca atölyeyi değil, çevresindeki ormanlık alanı da tehdit etmeye başladı. Alevlerin hızla yayılması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, orman, polis ve zabıta ekibi sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol altına almak için dört bir yandan alevlere müdahale etti.

Polis Güvenlik Önlemleri Aldı

Yangın sırasında çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, bölgedeki vatandaşları güvenli alanlara yönlendirdi. Yangının boyutunun büyüklüğü nedeniyle, ekipler uzun süre yangına müdahale etmek zorunda kaldı. Yangın esnasında atölyenin alevler içinde kalarak yıkılması da dikkat çekti.

Yangın Kontrol Altına Alındı

Yoğun müdahalelerin ardından yangın kontrol altına alındı. Ancak, yangın sonucunda atölyede büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için inceleme başlatıldığı bildirildi.

Yangının Çıkış Nedeni Araştırılıyor

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, uzman ekipler yangının başlangıç noktasını ve nedenini araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yangının büyük maddi hasara yol açtığı atölyede, can kaybı yaşanmaması ise tek teselli oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
25 Eylül 2024 TV yayın akışı Bugün Televizyonda Ne Var?

25 Eylül 2024 TV yayın akışı Bugün Televizyonda Ne Var?