Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Bodrum-Turgutreis yolunda motosiklet park halindeki tıra çarptı

Bodrum-Turgutreis yolunda motosiklet park halindeki tıra çarptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi. İşte kazanın detayları...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Bodrum-Turgutreis yolunda motosiklet park halindeki tıra çarptı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesi'nde, bir trafik kazasında motosiklet sürücüsü Buğra Ekin (24) hayatını kaybetti. Kaza, gece saatlerinde İslamhaneleri Mahallesi Bodrum-Turgutreis Karayolu'nda gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Turgutreis yönüne giden Buğra Ekin'in kullandığı 48 AHC 514 plakalı motosiklet, emniyet şeridinde park halinde olan 33 DRY 43 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine Acil Sağlık, Bölge Trafik, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık Ekipleri Müdahale Etti Ama...

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsü Buğra Ekin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazanın ardından yolda trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Jandarma ekipleri olay yeri ve çevresinde incelemelerde bulundu. Ekin'in cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kaza ile ilgili olarak tır sürücüsü İ.D., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
33. Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri Başladı

33. Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri Başladı