Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Bakan Göktaş'tan Hataylı genç kıza nikah sözü

Bakan Göktaş'tan Hataylı genç kıza nikah sözü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Alo 144 hattına gelen bir çağrıyı yanıtlayarak bir gencin nikah davetine katılma sözü verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Göktaş'tan Hataylı genç kıza nikah sözü
KAYNAK: İHA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Alo 144 Sosyal Yardım Hattı'nı arayan Hatay'ın ilçesi Dörtyol’dan Bahar isimli gencin talebini yanıtladı. Genç kız, 'evlilik kredisi' olarak bilinen Aile ve Gençlik Fonu hakkında bilgi almak istedi. Bakan Göktaş, Bahar’a fon kapsamında sağlanan destekler ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgi verdi.

A W266945 03 Result

Bakan Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ile hayata geçirildiğini belirtti. Göktaş, fon kapsamında destek almak için gerekli kriterleri karşılayan, eğitim ve danışmanlık hizmetlerine katılan ve resmi nikahı gerçekleşen çiftlere ödemelerin yapıldığını vurguladı. Fon, başvurusu onaylanan gençlere 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarında kredi desteği sağlıyor. Projenin pilot uygulaması ise deprem bölgesinde devam ediyor.

A W266945 01 Result

Bahar’a Nikah Daveti Sözü

Bakan Göktaş, Bahar isimli gencin gerekli kriterleri sağlaması durumunda projeden faydalanabileceğini belirtti. Ayrıca, Bahar’ın ekim ayında gerçekleştireceği nikahına katılma sözü vererek, 'Evlilik yolunda atacağınız bu güzel adımda yanınızdayız' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fatih’te Kaçakçılık Operasyonu: 120 Bin Sahte Cüzdan Ele Geçirildi

Fatih’te Kaçakçılık Operasyonu: 120 Bin Sahte Cüzdan Ele Geçirildi