Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel ASKON İngiltere temsilcisi Adana'da!

ASKON İngiltere temsilcisi Adana'da!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İngiltere/Manchester Temsilcisi Ceyhan İnci, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ASKON İngiltere temsilcisi Adana'da!
KAYNAK: İHA

Abdulvahab Bilge, Harun Ensar, Kurtuluş Şengül, Bekir Aydemir ve Atilla Yağmur'un da katıldığı ziyarette, Türkiye ile İngiltere arasındaki ticaretin geliştirilmesi üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi.AW075429_01 (2)

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "İngiltere ve Türkiye arasındaki ticaretin geliştirilmesine dair verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Dernek faaliyetlerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunduğumuz güzel bir ziyaret oldu. Çalışma hayatı, ikili ticari ilişkiler, ihracat, sanayi bölge ülkeleri ile iş birliği ve ortak projelerimizi ve hedeflerimizi konuştuk. Sayın Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

İngiltere/Manchester Temsilcisi Ceyhan İnci ise ziyaretin iki ülke için olumlu etkiler yaratacağına inandığını belirterek, "Görüşmemizin ekonomik ilişkilerimizde olumlu etkilerini bekliyorum" dedi. İnci, nazik kabulleri için Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin sonunda ASKON Şube Başkanı Çalışkan, İnci'ye günün anısına dünyanın halen kullanılan en eski köprülerinden biri olarak bilinen "Taşköprü" çalışmasını takdim ederek nazik ziyaretleri için şükranlarını iletti.AW075429_02 (1)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'de son 2 maçta golcüler sessiz

Fenerbahçe'de son 2 maçta golcüler sessiz