Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel AKP Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci istifa etti!

AKP Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci istifa etti!

Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun adının karıştığı bir adli soruşturma nedeniyle AKP'den istifa ettiğini duyurdu. İşte o açıklama...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
AKP Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci istifa etti!
KAYNAK: Haber Merkezi

AKP Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Oğlunun adının bir adli soruşturmada geçtiğini belirten Zenbilci, soruşturmanın etkin yürütülmesi için istifa kararı aldığını ifade etti.

Ahmet Zenbilci istifasını şu sözlerle açıkladı:

Ahmet Zenbilci, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir. Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum."

Ahmet Zenbilci kimdir?

Ahmet Zenbilci, 1 Ekim 1966 tarihinde Adana’nın Kozan ilçesinde doğdu. Türk siyasetçi ve 27. ile 28. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet ve Kalkınma Partisi Adana milletvekili olarak görev yaptı.

Eğitimi ve mesleği

Zenbilci, Adana İmam Hatip Lisesi’ni tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisansını tamamlayan Zenbilci, kamu görevine Kültür Bakanlığı Adana İl Müdürlüğü’nde memur olarak başladı. Aynı zamanda milletvekili danışmanlığı yaptı ve yerel medya kuruluşlarında programlar sundu, köşe yazarlığı yaptı. 2004-2009 yılları arasında Sofulu, 2009-2014 yılları arasında ise Sarıçam Belediye Başkanı olarak görev aldı.

Ahmet Zenbilci'nin oğlu kim?

Ahmet Zenbilci, İngilizce ve Arapça bilmekte olup, evli ve 5 çocuk babasıdır. Ancak Ahmet Zenbilci'nin bahsettiği oğlunun adı bilinmiyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kullanıcılar Yapay Zekayı Nasıl Güvenli ve Verimli Kullanabiliriz?

Kullanıcılar Yapay Zekayı Nasıl Güvenli ve Verimli Kullanabiliriz?