Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Akdeniz Belediyesi zarar gören kilitli parke taşlarını asfaltla değiştiriyor!

Akdeniz Belediyesi zarar gören kilitli parke taşlarını asfaltla değiştiriyor!

Mersin'in merkez ilçesi Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırlarında zarar gören kilitli parke taşlarını sökerek yerlerine sıcak asfalt dökümü gerçekleştiriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akdeniz Belediyesi zarar gören kilitli parke taşlarını asfaltla değiştiriyor!
KAYNAK: İHA

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kiremithane Mahallesi 4410. Sokak dahil olmak üzere bazı bölgelerde ömrünü tamamlamış ve zarar gören kilitli parke taşlarını iş makinelerinin yardımıyla söküp, yerlerine sıcak asfalt dökümü işlemi gerçekleştirdi.

Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen, bölgede yaklaşık 10 yıldır kilitli parke taşı kullanıldığını belirterek, parke taşlarının zaman içinde tahrip olduğunu ve insanların sokakta yürürken zorlandığını söyledi. Bu sorunu çözmek amacıyla Akdeniz Belediyesi'ne başvurduklarını belirten Gülgen, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'ın hızlı bir şekilde bu konuya dikkat çektiğini ve çalışmalara başladıklarını ifade etti.AW071724_02

Sökülen kilitli parke taşları yerine asfalt serilmesiyle, vatandaşların sokaklarda daha rahat ve konforlu bir şekilde hareket edebileceği belirtildi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve çalışanları, bölge sakinlerinin taleplerine hızlı bir yanıt vererek, yaşanabilir bir çevre oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik'te Küçük Kız Çocuğunu Kullanarak İğrenç Hırsızlık Planı

Serik'te Küçük Kız Çocuğunu Kullanarak İğrenç Hırsızlık Planı