Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'ya 10 bin kapasiteli yeni stadyum

Adana'ya 10 bin kapasiteli yeni stadyum

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu'dan yeni stadyum için önemli açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayı...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'ya 10 bin kapasiteli yeni stadyum

Milligazete'den Bilal Karaca'nın haberine göre, Adana 1954 FK, 3. Lig’de Fırtına Gibi TFF 3. Lig’de mücadele eden Adana 1954 FK, ilk 4 haftada aldığı 4 galibiyetle liderliğe yükseldi. Takımın başarısının arkasında teknik direktör Adem Çağlayan’ın olduğunu söyleyen kulüp başkanı Menderes Kutlu, hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirtti. Ayrıca Adana’ya 10 bin kişilik yeni bir stadyum yapılacağını da müjdeledi.

Adana 1954 FK, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 3. Lig’e çıktı. Bu sezon da iddialı bir kadro kuran turuncu-beyazlılar, ligin ilk 4 haftasında rakiplerine gözdağı verdi. 13 gol atıp sadece 2 gol yiyen Adana ekibi, puan cetvelinde zirveye yerleşti.

Kulüp başkanı Menderes Kutlu, Radyospor’da Salim Manav’ın programına katılarak takımın son durumu ve gelecek hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Kutlu, “4 maçta 4 galibiyet elde ettik. Bu serinin mimarı hocamız Adem Çağlayan’dır. Türk futbolu ilerleyen yıllarda önemli bir hoca kazanacak. Adem Çağlayan’ın isminden bahsettireceğini düşünüyorum. Ordu maçında galibiyeti adeta taraftarımız elde etti. Maçlarımızı Tarsus’ta oynuyoruz; taraftarımıza çok teşekkür ediyorum bizleri yalnız bırakmıyorlar. Adana’da takımımızla birlikte yeni bir heyecan başladı. Kulüp olarak çok mutluyuz. Kısa vadede hedefiniz 3. Lig’de şampiyonluk yaşamak, orta ve uzun vadede ise Süper Lig’e yükselmek” dedi.

Kutlu, ayrıca Adana’ya yapılacak yeni stadyum hakkında da bilgi verdi. “Önümüzdeki hafta yeni stadyumla ilgili ihale yapılacak. Adana 1954 FK için 10 bin kişilik yeni bir stadyum yapılacak. Yeni stadyumun yeri ise İncirlik Kavşağı’nda olacak. Bu konuda duyarlı davranışından ve desteğinden dolayı sayın bakanımız Ömer Çelik’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile yakın dostlukları olduğunu ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da nesli tükenmekte olan geyiklerle ilgili gelişme

Burdur'da nesli tükenmekte olan geyiklerle ilgili gelişme