Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana’da yunus polislerinden nefes kesen gösteri

Adana’da yunus polislerinden nefes kesen gösteri

Adana’da Motosikletli Yunus Timi’ne katılmak isteyen özel seçilen polis memurları, heyecan verici bir gösteri gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana’da yunus polislerinden nefes kesen gösteri
KAYNAK: İHA

Adana’da Motosikletli Yunus Timi’ne katılmak isteyen özel seçilen polis memurları, zorlu bir eğitim sürecinin ardından, heyecan verici bir gösteri gerçekleştirdi.

Asayiş olaylarına ilk müdahale eden önemli birimlerden olan Motosikletli Yunus Timleri, 4 eğitmenin verdiği 5 haftalık sıkı eğitimi başarıyla tamamladı. Eğitime katılan polisler Kütahya, Osmaniye ve Adana illerinden seçildi ve katı bir mülakata tabi tutuldu. Mülakatı geçerek yunus polisi olmaya hak kazanan 43 personel, 5 haftalık eğitim boyunca birçok beceri kazandı. Eğitimlerini bitiren polis memurları,

Yeni Adana Stadyumu’nda yaptıkları gösteriyle izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci de gösteriyi takip etti ve yunus polislerine destek verdi.

Doğan İnci, “Yunus timlerimiz güçlenerek devam edecek, dar sokaklara, aralara, trafik yoğunluğuna rağmen olaylara hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edecekler” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adriana Lima'nın son halini görenler gözlerine inanamadı! Estetiğin dozunu kaçırdı

Adriana Lima'nın son halini görenler gözlerine inanamadı! Estetiğin dozunu kaçırdı