Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da yaşlı satıcının yalvarışı fayda etmedi

Adana'da yaşlı satıcının yalvarışı fayda etmedi

Adana'da Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi zabıta ekipleri, kaldırım işgaline son vermek amacıyla seyyar satıcıların tezgah ve mallarına el koydu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Adana'da yaşlı satıcının yalvarışı fayda etmedi
KAYNAK: İHA

Adana'da, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi Zabıta Ekipleri, Kocavezir ve Mirzaçelebi Mahalleleri'nde her pazar günü kurulan ve "Bit Pazarı" olarak bilinen alana baskın düzenledi. Güney Kuşak Bulvarı'nda yapılan operasyonda, yol ve kaldırım işgalinin önüne geçmek amacıyla seyyar satıcıların tezgahları ve mallarına el konuldu.

Tezgahlar Toplandı

Zabıta ekipleri, önce seyyar satıcılara uyarılarda bulundu. Uyarılara rağmen tezgahların kaldırılmaması üzerine, ekipler kimseyi ayırt etmeden bütün tezgahları ve malları topladı. Bu operasyon sırasında yaşlı bir seyyar satıcının tezgahını vermek istememesi dikkat çekti.

Yaşlı Satıcının sözleri fayda etmedi

Yaşlı bir seyyar satıcı, tezgahının alındığını görünce "O benim ekmek teknem, o benim ekmeğim, elinizi öpeyim almayın, bakın alırsanız kendimi vururum" şeklinde yalvardı. Ekipler, kaldırımdaki bütün tezgahları topladı ve işgali sonlandırdı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep’te Motosiklet Kazasında İki Genç Hayatını Kaybetti

Gaziantep’te Motosiklet Kazasında İki Genç Hayatını Kaybetti