Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da takdir teşekkür alana 3 gün ücretsiz tıraş

Adana'da takdir teşekkür alana 3 gün ücretsiz tıraş

Adanalı bir berber, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere ücretsiz tıraş hizmeti sunacağını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da takdir teşekkür alana 3 gün ücretsiz tıraş
KAYNAK: İHA

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde faaliyet gösteren bir erkek kuaförü, eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle öğrencilere özel bir sürpriz hazırladı. Ercan Ocaklı adlı kuaför, takdir ve teşekkür belgesi alan tüm öğrencilere 3 gün boyunca ücretsiz tıraş hizmeti sunuyor.

Gülbahçesi Mahallesi'nde bulunan kuaförün camına asılan 'Karne hediyesi bizden', 'Takdir ve teşekkür belgesi alana tıraş ücretsiz' dövizleri, bölgedeki öğrenciler arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Ercan Ocaklı, yaptığı açıklamada yıllardır devam ettirdiği bu güzel geleneği, öğrencilere karne hediyeleri olarak sunmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti.

Adana'da Takdir Teşekkür Alana 3 Gün Ücretsiz Tıraş

Ocaklı röportajda, 'Karne alan öğrencilere böyle bir jest yapıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. 3 gün boyunca kaç öğrenci gelirse gelsin ücretsiz tıraş edeceğiz' dedi. Bu özel kampanya ile öğrencilere teşvik vermek ve onların başarılarına dikkat çekmek istediğini vurguladı.

Bu güzel uygulama, öğrenciler arasında olumlu bir geri dönüş alırken, takdir belgesi alan Yusuf Dağlı ve teşekkür belgesi alan Mushap Tutuş da ücretsiz tıraş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çin’de öğrenci yurdunda yangın: 13 ölü

Çin’de öğrenci yurdunda yangın: 13 ölü