Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Adana'da Polis Operasyonunda Saldırı! Bakın Biri de Kim Çıktı?

Adana'da Polis Operasyonunda Saldırı! Bakın Biri de Kim Çıktı?

Adana'da uyuşturucu ticaretinden 21 yıl hapis cezası bulunan hükümlü Engin Değirmançı'yı kaçırmaya çalışan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Adana'da Polis Operasyonunda Saldırı! Bakın Biri de Kim Çıktı?
KAYNAK: İHA

Adana’da uyuşturucu ticaretinden 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü Engin Değirmançı'yı polisin elinden kaçırmaya çalışan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı. Tutuklananlar arasında mahalle muhtarı da yer alıyor.

Polis operasyonunda saldırı

Olay, 6 Ekim'de Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Ekipleri, uyuşturucu ticaretinden 21 yıl hapis cezası kesinleşen Engin Değirmançı'nın mahallede olduğunu tespit etti. Hükümlüyü yakalamak için düzenlenen operasyonda, Değirmançı'nın yakınları ve mahalle sakinleri polise saldırarak hükümlüyü kaçırmaya çalıştı.

Mahalle muhtarı da kaçırma girişiminde bulundu

Polise yapılan saldırıya, Şehit Erkut Akbay Mahallesi muhtarı Selahattin K., kardeşi Hidayet K. ve beraberindeki Hüseyin Y. ile Abdulkadir K. da katıldı. Saldırıda taşlar atılırken, 3 polis aracı kullanılamaz hale geldi ve 6 polis memuru yaralandı. Polis, saldırıyı engelleyerek Engin Değirmançı'yı ayaklarından vurarak yakaladı. Hükümlü, hastaneye kaldırıldıktan sonra cezaevine sevk edildi.

Muhtar ve kardeşi tutuklandı

Polis, saldırıya karışan muhtar Selahattin K., kardeşi Hidayet K. ve diğer iki şüpheliyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen muhtar ve kardeşi tutuklanırken, diğer iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hükümlü Engin Değirmançı ise cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Otomobil tıra çarptı uzun araç kuyrukları oluştu

Manavgat'ta Otomobil tıra çarptı uzun araç kuyrukları oluştu