Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da ölüm caddesi! 6 ayda 2 kaza: 2 can gitti!

Adana'da ölüm caddesi! 6 ayda 2 kaza: 2 can gitti!

Adana’da yaşlı kadın otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Aynı noktada 6 ay önce de ölümlü kaza olduğunu söyleyen vatandaşlar önlem istedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da ölüm caddesi! 6 ayda 2 kaza: 2 can gitti!
KAYNAK: İHA

Adana’nın Serinevler Mahallesi’nde bir otomobilin çarpması sonucu yaşlı bir kadın hayatını kaybetti. Bu, aynı noktada 6 ay içinde meydana gelen ikinci kaza ve ikinci can kaybı oldu. Vatandaşlar, bölgede yaşanan kazaların önlenmesi için acil tedbir alınmasını talep ediyor.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Kaza, sabah saat 09.25 sıralarında Serinevler Mahallesi İlim Yolu Bulvarı'nda yaşandı. 73 yaşındaki Mehmet T. yönetimindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 68 yaşındaki Cennet Yalçın'a çarptı. Kaza anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Ağır yaralanan Yalçın, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücü Mehmet T., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

6 Ayda İkinci Can Kaybı

Kazaya tanık olan Sercan Eren (39), caddede sürekli kazaların yaşandığını ve sadece 6 ay önce yine bir kazada başka bir can kaybının yaşandığını belirtti. Eren, “Bu bölgede sürekli kazalar oluyor ve maalesef bu ikinci can kaybı. Biz buraya kasis yapılmasını istiyoruz. Yetkililerin sesimizi duymasını bekliyoruz” şeklinde konuştu. Yalçın’ın yaya geçidinden geçmeye çalıştığı sırada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiğini ifade eden Eren, mahalle sakinlerinin güvenlik önlemlerinin artırılmasını istediğini belirtti.

Vatandaşlardan Yetkililere Çağrı

Serinevler Mahallesi sakinleri, bu tür kazaların tekrar yaşanmaması için yolda acil önlemler alınmasını istiyor. Özellikle yaya geçitlerinde yaşanan kazaların önüne geçmek için kasis veya hız kesici düzenlemelerin yapılması talep ediliyor. Mahalleli, yaya güvenliğinin sağlanması için yetkililerden acil eylem planı bekliyor.

Adana Valiliği’nden Açıklama

Adana Valiliği, yaşanan kaza ile ilgili bir açıklama yaparak, “Elim kazada hayatını kaybeden hemşehrimize Allah’tan rahmet, acısını yürekten paylaştığımız ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı. Kazaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını belirten Valilik, sürücülerin yaya geçitlerinde daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

İki Gün Önce de Benzer Kaza meydana geldi

25 Eylül akşamı, Sarıçam ilçesi Şahintepe Mahallesi Kozan Caddesi’nde benzer bir olay yaşanmıştı. Yaya geçidinden geçmeye çalışan Elvan Özdemir, elini kaldırarak araçların durmasını istemiş ancak A.A. yönetimindeki otomobil durmayarak Özdemir’e çarpmıştı. Ağır yaralanan Özdemir, hastaneye kaldırılmış ancak kurtarılamamıştı. Ehliyeti olmadığı belirlenen sürücü A.A. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak tutuklanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bitmeyen kentsel dönüşüm Sur Yapı’da bir tadilat daha!

Bitmeyen kentsel dönüşüm Sur Yapı’da bir tadilat daha!