Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da Macera Kampı'na katılan 40 çocuğa tablet hediyesi

Adana'da Macera Kampı'na katılan 40 çocuğa tablet hediyesi

Adana’da Ogün Abi Derneği tarafından düzenlenen Macera Kampı'nda 40 çocuğa tablet hediye edildi. Çocukların mutluluğu yürekleri ısıttı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Adana'da Macera Kampı'na katılan 40 çocuğa tablet hediyesi
KAYNAK: İHA

Adana'nın Sarıçam ilçesinde Ogün Abi Derneği, Hayatta Kalma Merkezi ve hayırsever Yasin Oyanık işbirliğiyle düzenlenen Macera Kampı, 40 çocuğa unutulmaz anlar yaşattı. Kamp sonunda çocuklara hediye edilen tabletler, mutluluğu doruğa çıkardı.

Doğayla İç İçe Macera

İki gün süren Macera Kampı'nda çocuklar, eğitmenler eşliğinde doğa sevgisini öğrenirken survivor parkuru, ok atma, halat çekme ve satranç gibi aktivitelerle eğlenceli vakit geçirdi. Çocuklar, kamp boyunca hem doğada vakit geçirmenin keyfini çıkardı hem de yeni beceriler kazandı.

Tablet Sürprizi Çocukları Sevindirdi

Kampın sonunda çocuklara dağıtılan kutular, büyük bir heyecan yarattı. Organizatörler, "Bu kutuların birinde tablet var. Kime çıkacağı belli değil" diyerek çocukları heyecanlandırdı. Ancak tüm kutulardan tablet çıkınca çocukların sevinci görülmeye değerdi. Bu sürpriz, kampın unutulmaz bir anısı olarak çocukların hafızasına kazındı.

Ogün Abi Derneği'nden Açıklama

Ogün Abi Derneği Başkanı Ogün Sever Okur, kampın amacının çocuklara doğayı ve kamp yapmayı sevdirmek olduğunu belirterek, "Çocuklarla güzel bir vakit geçirdik. Dezavantajlı bölgede yaşayan çocuklarla şehirde yaşayan çocukları bir araya getirdik. Bu tarz kamplarımız devam edecek" dedi.

Çocukların Mutluluğu Gözlerinden Okundu

Kampa katılan çocuklardan Oktay Akın (12), "Çok güzel bir yerdi. Burada çevreyi kirletmemeyi ve doğada kalmayı öğrendik. Çok mutlu olduk" ifadelerini kullanırken, İpek Sezer (13) ise "Kamp çok güzeldi. Burada ok atmayı ve birçok oyun öğrendik. Diğer kamplara da katılmak istiyorum" dedi. Kampa destek sağlayan hayırsever Yasin Oyanık, çocukların mutluluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her yıl bu tür kamplara destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Gülnar'da mahkemeden satılık 584 m² arsa

Mersin Gülnar'da mahkemeden satılık 584 m² arsa