Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana’da karısını öldüren annesini yaralayan adamın sözleri

Adana’da karısını öldüren annesini yaralayan adamın sözleri

Adana’da eşini vurarak öldüren ve annesini de ağır şekilde yaralayan zanlının ifadesi şaşkına çevirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana’da karısını öldüren annesini yaralayan adamın sözleri
KAYNAK: İHA

Adana’da eşini vurarak öldüren ve annesini de ağır şekilde yaralayan zanlı, mahkemece tutuklandı. Zanlının polisteki sorgusunda, “Bana ihanet ettiler, bunu hak ettiler, pişman değilim.” dediği öğrenildi.

Olay, 26 Kasım günü Seyhan ilçesinin Yeşiloba Mahallesi’nde meydana geldi. Nurettin Kaya (40), eşi Halime Kaya (44) ile birlikte annesi Fahriye Kaya’nın (54) yaşadığı eve gitti. Mutfakta eşi ve annesiyle baş başa kalan Nurettin Kaya, elindeki silahı çekerek ikisine de ateş etti.

Silah sesleri üzerine komşuların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Halime Kaya’nın hayatını kaybettiğini belirlerken, Fahriye Kaya ise başından yaralı olarak Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Fahriye Kaya’nın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

“Annemle ilişkiye girdi, bunu hak ettiler” Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan Nurettin Kaya’yı kısa sürede yakaladı. Seyhan ilçesinin Mithatpaşa Mahallesi’nde bir parkta otururken suç aleti silahla birlikte yakalanan Nurettin Kaya, götürüldüğü emniyetteki ifadesinde şok edici sözler sarf etti. Nurettin Kaya, eşi Halime Kaya’nın annesi Fahriye Kaya ile ilişkiye girdiğini iddia ederek, “Bana ihanet ettiler, bunu hak ettiler, pişman değilim.” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Nurettin Kaya, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersinli öğrencilerin sinema keyfi

Mersinli öğrencilerin sinema keyfi