Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da c*nsel tac*z hükümlüsü cezaevinden kaçtı

Adana'da c*nsel tac*z hükümlüsü cezaevinden kaçtı

Adana'da c*nsel tac*z ve hırsızlık suçlarından 33 yıl 8 ay hapis cezası aldıktan sonra cezaevinden kaçan hükümlü, polis tarafından yakalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da c*nsel tac*z hükümlüsü cezaevinden kaçtı
KAYNAK: İHA

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, c*nsel tac*z, hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanma suçlarından toplam 33 yıl 8 ay hapis cezası alan Musa Y.'yi bulmak için çalışma başlattı. Firari hükümlü, polis ekiplerinin titiz takibi sonucu yakalandı.

Firari Musa Y.'yi Yakalamak İçin Özel Ekip Kuruldu

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği, cezaevinden kaçan Musa Y.'nin izini sürmek amacıyla özel bir ekip oluşturdu. c*nsel tac*z, hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanma suçlarından hüküm giymiş olan Musa Y.'nin firarda olduğu süre boyunca çeşitli adreslerde saklandığı öğrenildi. Polis, Musa Y.'nin Yüreğir ilçesi Dervişler Mahallesi'ne geleceği bilgisini aldıktan sonra harekete geçti.

Vatandaş Gibi Kamufle Olan Polisler Firariyi Yakaladı

Musa Y.'nin geleceği sokakta polisler, vatandaş gibi davranarak şüpheliyi beklemeye başladı. Sivil kıyafetlerle kamufle olan polisler, Musa Y. sokağa girer girmez harekete geçerek hükümlüyü yakaladı. Yakalanan firariye kelepçe takılarak etkisiz hale getirildi. Ardından emniyete getirilen Musa Y., sorgulama işlemlerinin ardından yeniden cezaevine teslim edildi.

Polis Ekiplerinden Başarılı Operasyon

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, suçluların yakalanmasına yönelik yaptığı operasyonlarla dikkat çekiyor. Son olarak 33 yıl 8 ay hapis cezası alan Musa Y.'nin yakalanması, ekiplerin başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Camide Yangın Paniği: İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Antalya'da Camide Yangın Paniği: İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti