Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da bekçiyi bıçaklayan genç kız ayağından vurularak durduruldu

Adana'da bekçiyi bıçaklayan genç kız ayağından vurularak durduruldu

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir çift ile taksici arasında bir bekçiyi bıçaklayan genç kız, ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da bekçiyi bıçaklayan genç kız ayağından vurularak durduruldu
KAYNAK: İHA

Adana’nın Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi'nde akşam saatlerinde, 17 yaşındaki M.U. ve erkek arkadaşı Yiğitcan F. (18), bir taksici ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında taksici, durumu polise bildirdi. Bu esnada caddede devriye atan çarşı ve mahalle bekçileri olay yerine geldi.

Genç Kız Bekçiyi Bıçakladı

Bekçiler olay yerine ulaştığında, M.U. adlı genç kız, bekçi K.S.D. ile de tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte M.U., bekçiyi kolundan bıçakladı ve çevredeki insanlara da bıçakla saldırmaya çalıştı. Yaşanan bu tehlikeli anlar çevredekiler arasında büyük bir panik yarattı.

Bekçi Genç Kızı Ayağından Vurdu

Bekçi K.S.D., M.U.'nun bıçakla etrafa saldırması üzerine duruma müdahale etti. Genç kız, ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Olay anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla saniye saniye kaydedildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine sevk edilen ambulans ekipleri, hem bıçaklanan bekçiyi hem de ayağından vurulan genç kızı hastaneye kaldırdı. Bu sırada polis ekipleri, M.U.’nun erkek arkadaşı Yiğitcan F.’yi gözaltına aldı. Her iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis, olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri alarak, olaya ilişkin inceleme başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Ticari Araç Kuryeye Çarptı: Ölümden Döndü

Bursa'da Ticari Araç Kuryeye Çarptı: Ölümden Döndü