Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da ATÜ kütüphane binasının temeli atıldı

Adana'da ATÜ kütüphane binasının temeli atıldı

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin (ATÜ) yeni kütüphane binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı. 24 saat hizmet verecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da ATÜ kütüphane binasının temeli atıldı
KAYNAK: İHA

Adana'da Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ATÜ) Kütüphane binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

ATÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Sözen, açılış konuşmasında, "Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz. Çok nitelikli bir binayı üniversitemize kazandıracağız," diyerek, kütüphane binasının fonksiyonları hakkında bilgi verdi. Sözen, 2500 metrekare zemin alana sahip ve 6500 metrekare kapalı alanı olan 3 katlı kütüphane binasının Adana'ya ve üniversiteye büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Kütüphanede neler olacak?

ATÜ Kütüphane binası tamamlandığında, çalışma salonları, bireysel ve özel çalışma odaları, teknoloji ve multimedya odaları gibi çeşitli imkanlara sahip olacak. Kütüphanenin, öğrencilere 24 saat hizmet sunması bekleniyor. Ayrıca, kütüphane yalnızca bilgiye erişim sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda sosyal etkileşim ve kültürel etkinlikler için de bir merkez olarak kullanılacak.

Törene ATÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Sözen başta olmak üzere, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Cihan Çetinkaya, Prof. Dr. Neşe Yalçın, Prof. Dr. Ayşe Aslıhan Çelenk, fakülte dekanları, enstitü müdür yardımcıları, daire başkanları ve üniversite personelleri katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Güneşli Havanın Tadını Çıkardılar: Tarihi Kızılkule Önünde Deniz Keyfi

Alanya'da Güneşli Havanın Tadını Çıkardılar: Tarihi Kızılkule Önünde Deniz Keyfi