Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Adana'da Alzheimer Hastası Babasını Sokak Sokak Arıyor!

Adana'da Alzheimer Hastası Babasını Sokak Sokak Arıyor!

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşayan Seycan Aşık, 24 gündür kayıp olan babası Celal Güner'i bulabilmek için sokak sokak geziyor. Alzheimer hastası olan Celal Güner'in bulunmaması, kızı Aşık'ı derin bir umutsuzluğa ve çaresizliğe sürükledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Alzheimer Hastası Babasını Sokak Sokak Arıyor!
KAYNAK: İHA

Adana'nın Seyhan ilçesinde, Celal Güner isimli 70 yaşındaki alzheimer hastası bir adam, 20 Temmuz Cumartesi günü evinden ayrılarak ablası Elif Tüylü'nün yanına gitmek üzere yola çıktı. Ancak bir süre sonra Elif Tüylü'nün eşi Sevgi Güner tarafından arandığında, Celal Güner'in eve dönmediği bilgisi alındı. Bu haber üzerine telaşa kapılan Sevgi Güner, derhal çocuklarını bilgilendirerek eşini aramaya başladı.

Güvenlik Kameralarından Sonuç Alamayan Aile

Aramalarında sonuç alamayan Güner ailesi, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Güvenlik kameraları aracılığıyla elde edilen görüntülerde de Celal Güner'in izine rastlanamayınca, durum polise bildirildi. Mahalledeki güvenlik kameraları incelenerek Celal Güner'in bulunması için resmi aramalar başlatıldı.

"Benim Babam Her Şeyim"

Seycan Aşık, 20 Temmuz'dan bu yana babasını bulabilmek için büyük bir mücadele verdiğini ifade etti. Aşık, babasının hiçbir mal varlığı, mülkü ya da emekli maaşı bulunmadığını belirterek, "Benim babam her şeyim, canım ciğerim. Başka bir şey istemiyorum, sadece babamı istiyorum" dedi. Aşık, "Allah rızası için babamı gören duyan varsa, lütfen bana haber versin" şeklinde çağrıda bulundu.

Mezarını Bile Bulmak İstiyor

Seycan Aşık babasını bulmak için elinden geleni yaparken, sağ ya da ölü olup olmadığına dair bir bilgi almak istediğini belirten Aşık, "Eğer babam ölmüşse, başında bir dua edeyim, Kur'an-ı Kerim okuyayım. Babam bunu hak ediyor" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım ve Orman İş Sendikası Antalya Şubesi 2. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Tarım ve Orman İş Sendikası Antalya Şubesi 2. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi