Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da 5 yılın sonunda yola asfalt dökülmesi davul ve zurna ile kutladılar

Adana'da 5 yılın sonunda yola asfalt dökülmesi davul ve zurna ile kutladılar

Adana’nın Kozan ilçesinde 5 yıl süren uğraşların sonunda, dün yola asfaltla kaplandı. Bu olayı davul ve zurna ile kutladılar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da 5 yılın sonunda yola asfalt dökülmesi davul ve zurna ile kutladılar
KAYNAK: Haber Merkezi

Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Türkeli ve Ağlıboğaz mahalleleri arasında yer alan Şehit Ziya Özkozanoğlu Caddesi’nin yıpranmış yüzeyi, 5 yıl süren uğraşların sonunda, dün asfaltla kaplandı.

Türkeli Mahalle Muhtarı Ahmet Aydın ve Ağlıboğaz Mahalle Muhtarı Cengiz Büyüköztürk, iş makinelerinin arkasında davul zurna eşliğinde halay çekerek, uzun zamandır bekledikleri hizmeti sevinçle karşıladı. Muhtar Aydın, Şehit Ziya Özkozanoğlu Caddesi’nin asfaltlanması için Büyükşehir Belediyesi’ne birçok kez başvurduğunu ancak olumlu bir yanıt alamadığını söyledi.

5 yılın ardından dün, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma başlattığını görünce, davul zurna çağırarak kutlama yaptığını belirtti. Muhtar Aydın’a Muhtar Büyüköztürk de katıldı. Muhtar Aydın, Okul servisleri, dolmuşlar, vatandaşlar çok rahatsızdı. Cadde üzerindeki evlerin doğalgaz bağlantıları da tamamlandı. Mahalleli mutlu, ben de huzurluyum. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin tarihiyle ilgili duymadığınız bilgiler ortaya çıktı

Mersin tarihiyle ilgili duymadığınız bilgiler ortaya çıktı