Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana Valisi Köşger'den eğitim vurgusu: Toplumda vazgeçilmeyecek en temel unsur

Adana Valisi Köşger'den eğitim vurgusu: Toplumda vazgeçilmeyecek en temel unsur

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde yaptığı açıklamada eğitimin toplumun vazgeçilmez bir unsuru olduğunu vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Adana Valisi Köşger'den eğitim vurgusu: Toplumda vazgeçilmeyecek en temel unsur
KAYNAK: İHA

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, eğitimde başarıyı artırmak ve sorunları çözmek için yapılan hazırlıkların önemine dikkat çekti. Vali Köşger, Adana Valiliği toplantı salonunda idari kadro ile bir araya gelerek, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için planlanan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Eğitimde Başarı İçin Beklentiler

Vali Köşger, kentteki öğretmen-öğrenci sayıları, sınav sonuçları ve okul inşaatları gibi konularda detaylı bilgi aldı. Eğitimde en iyi sonuçları elde etmek için gerekli planlamaların hızlı ve etkin bir şekilde yapılması gerektiğini belirtti. Eğitimin topluma katkı sağlayacak en temel unsurlardan biri olduğunu vurgulayan Köşger, gençlerin Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında en iyi şekilde eğitim almasını hedeflediklerini söyledi.

Eğitim Kalitesi Vurgusu

Vali Köşger, yeni eğitim-öğretim yılının huzur ve güven içinde geçmesi için tüm kurumların işbirliği yapması gerektiğini ifade etti. Kentte eğitim kalitesini artırmak ve öğrenci başarılarını yükseltmek için yapılan hazırlıklara özen gösterilmesi gerektiğini belirtti.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hakkında olumlu temennilerde bulunan Köşger, "Yeni dönemin öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, sağlık ve mutluluk içerisinde başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmemizi temenni ediyorum" dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ANTALYASPOR HAFRİYAT TARTIŞMALARINA NOKTA KOYDU

ANTALYASPOR HAFRİYAT TARTIŞMALARINA NOKTA KOYDU