Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana Seyhan'da ücretsiz üniversite kurslarına ön kayıtlar başladı

Adana Seyhan'da ücretsiz üniversite kurslarına ön kayıtlar başladı

Adana Seyhan'da üniversiteye hazırlanan gençler için ücretsiz kurslar düzenliyor. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Seyhan'da ücretsiz üniversite kurslarına ön kayıtlar başladı
KAYNAK: İHA

Adana'nın ilçesi Seyhan'da, Seyhan Belediyesi, üniversiteye hazırlık yapan gençler için ücretsiz kurslar düzenlemeye başladı. 12. sınıf ve mezun öğrenciler, uzman rehber öğretmenler eşliğinde ders alarak hayallerindeki üniversiteye adım atma şansını elde edecek. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, gençlerin eğitim hayallerini desteklediklerini belirterek, bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini vurguladı.

A W265006 02

Öğrenciler İçin Kaçırılmayacak Fırsat

Başkan Tekin, 'Üniversite okumak her gencimizin hayali. Biz de gençlerimizin bu hayaline kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz,' diyerek Seyhanlı gençlere çağrıda bulundu. Üniversite hazırlık kurslarından faydalanmak isteyen öğrencilerin, 19 Ağustos Pazartesi gününe kadar başvuru yapmaları gerektiğini hatırlatan Tekin, başvuruların Bakımyurdu Cad. 39024 Sk. Kat:2. No:3 adresinde bulunan kurs merkezine yapılabileceğini ifade etti.

Ön Kayıt Süreci ve Detaylar

Öğrencilerin bu ücretsiz kurslardan yararlanabilmesi için öncelikle belirtilen adrese giderek ön kayıt başvurusunu tamamlamaları gerekiyor. Uzman rehber öğretmenlerin eşlik edeceği bu kurslar, gençlerin sınavlara daha iyi hazırlanmasına olanak tanıyacak. Üniversiteye hazırlık sürecinde öğrencilere önemli bir destek sunacak olan bu kurslar, gençlerin başarılarını artırmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Daniele Santarelli'nin Eşi Kim? Monica De Gennaro Kimdir?

Daniele Santarelli'nin Eşi Kim? Monica De Gennaro Kimdir?