Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel 5 metrelik kuyudan 3 yaşındaki kızı kurtarmıştı! Duygulandıran buluşma

5 metrelik kuyudan 3 yaşındaki kızı kurtarmıştı! Duygulandıran buluşma

İtfaiye eri, ayaklarından bağlanıp indiği 5 metrelik sondaj kuyusundan çıkardığı 3 yaşındaki minik Rabia ile buluştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
5 metrelik kuyudan 3 yaşındaki kızı kurtarmıştı! Duygulandıran buluşma
KAYNAK: İHA

Burdur'un Bucak İlçesi'nde meydana gelen dramatik olayda, oyun oynarken çakılların çökmesi sonucu babasına ait sondaj kuyusuna düşen Down sendromlu Rabia'nın kurtarılma hikayesi, itfaiye eri Sefa Damar'ın kahramanlığı ile taçlandı. Olayın ardından küçük kızı hastanede yalnız bırakmayan Damar, Rabia'yı ziyaret ederek yaşanan kurtarma sürecini paylaştı.

3 Yaşındaki Çocuk 5 Metrelik Sondaj Kuyusuna Düştü Result

3 yaşındaki Rabia Ş., Dutalan köyü Sığındı mevkiinde oyun oynarken babasına ait sondaj kuyusuna düşmüş, hemen ardından olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, küçük kızı kurtarmak için hemen çalışmalara başlamıştı. Ayaklarından halatla bağlanıp kuyuya sarkıtılan itfaiye eri Sefa Damar, güçlükle çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti ve Rabia, Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

5 Metrelik Kuyudan 3 Yaşındaki Kızı Kurtarmıştı! Duygulandıran Buluşma

Olay sonrasında hastanede küçük Rabia'yı yalnız bırakmayan Sefa Damar, aldığı oyuncak ve yiyeceklerle birlikte ziyaret etti. İtfaiye eri, kurtarma sürecini anlatırken duygusal anlar yaşadığını belirtti. Sefa Damar, yaşadığı duyguları şu şekilde dile getirdi: 'Rabia’yı kuyudan çıkarırken bir bakışına rastladım. Çok masum ve çaresiz bir bakışı vardı. Orada çok duygusal anlar yaşadım. Kendi çocuklarım var, onlar gözümün önüne geldi. Ondan dolayı duygulandım. Biz itfaiyeden bir vakaya çıktığımızda her zaman bir can kurtarmanın derdinde oluyoruz. Çok şükür bugün Rabia’yı Rabbim bize bağışladı.'

3 Yaşındaki Çocuk 5 Metrelik Sondaj Kuyusuna Düştü

[gallery id="619" color="bg-warning"][/gallery]

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’nın Nüfusu Açıklandı!

Antalya’nın Nüfusu Açıklandı!