Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel 31. Uluslararası Muğla Kültür ve Sanat Şenliği başlıyor

31. Uluslararası Muğla Kültür ve Sanat Şenliği başlıyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 31. Uluslararası Muğla Kültür ve Sanat Şenliği gerçekleştirilecek. Şenlik programında yer alacak etkinlikler duyuruldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
31. Uluslararası Muğla Kültür ve Sanat Şenliği başlıyor
KAYNAK: İHA

Muğla’da gerçekleştirilecek 31. Uluslararası Kültür ve Sanat Şenliği, 4 Ekim Cuma günü saat 17.00’de Muğla Müzesi önündeki konuşmalar ve şenlik yürüyüşü ile başlayacak. Şenlik kapsamında çocuklar için oyun alanları, atölyeler, tiyatro gösterileri ve el emeği ürün sergileri yer alacak.

Slow Food ve Coğrafi İşaretli Ürünler Pazarı

5 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de İnsan Hakları Parkı’nda ‘Slow Food ve Coğrafi İşaretli Ürünler Pazarı’ kurulacak. Aynı gün saat 11.30’da Zahire Pazarı ve Kurşunlu Meydanı’nda ‘El Emeği Ürünler Stantları’ açılacak.

Sergiler sanatseverleri bekliyor

Resim ve fotoğraf sergileri de etkinliklerin önemli bir parçası olacak. Saat 12.00’de Şerefliler Kültür Evi’nde ‘İki Ressam İki Bakış’ resim sergisi sanatseverlerle buluşacak. Saat 13.30’da ise Saburhane Meydanı’nda Tolga Tanyel ve Yavuz Melih Ulubay’ın ‘Renklerin Dostluğu, Resim ve Ebru Sergisi’ açılacak. Aynı gün saat 14.00’te Yunus Nadi anısına düzenlenen ‘79. Yunus Nadi Ödül Töreni’ Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Tiyatro, söyleşiler ve konserlerle dolu program

Şenlik boyunca çeşitli tiyatro gösterimleri de yapılacak. Menteşe Belediye Tiyatrosu’nun çocuk oyunu ‘Coni Boni Koni’ 5 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Kent Meydanı’nda sahnelenecek. Aynı gün saat 18.30’da Muğlalı Yönetmen Yüksel Aksu’nun ‘Dünya Sinema Kenti Muğla’ söyleşisi Tarihi Konakaltı Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak. Şenlik boyunca müzikseverler için konserler de düzenlenecek. İlk gün saat 14.30’da İnsan Hakları Parkı’nda Mobolla Band ‘Blues Konseri’ izleyicilerle buluşacak.

Şenlik Değirmendere Kanyon Yürüyüşü ile son bulacak

Şenliğin son günü olan 6 Ekim’de Değirmendere Kanyon Yürüyüşü saat 10.00’da Saburhane Meydanı’ndan başlayacak. Aynı gün saat 14.00’te Konakaltı Kültür Merkezi’nde Erdinç Özal’ın ‘Menteşe’den Muğla’ya Fotoğraf Sergisi’ açılacak. Müjdat Gezen’in saat 20.30’da Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği ‘İnteraktif Gösteri’ ile şenlik son bulacak.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Windows Kullanıcılarına Son Darbe: Güncellemeler İçin Ücret Alacak

Windows Kullanıcılarına Son Darbe: Güncellemeler İçin Ücret Alacak