Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Yol kenarında tuvalet taşı kaldı! Sıkışan açık tuvalet zannediyor

Yol kenarında tuvalet taşı kaldı! Sıkışan açık tuvalet zannediyor

Rize'de çevre düzenlemesi tamamlanmayan inşaat alanında duran tuvalet taşını görenler isyan etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yol kenarında tuvalet taşı kaldı! Sıkışan açık tuvalet zannediyor
KAYNAK: İHA

Rize'nin Ekrem Orhon Mahallesi'nde yol kenarında duran bir tuvalet taşı, şehir sakinlerini şaşkına çevirdi. Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Caddesi arasında hizmet veren Orman İşletmeleri Rize İl Müdürlüğü ve Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'ne ait bina, yeni yerlerine taşınınca yıkıldı. Ancak, yıkılan binanın yerine inşa edilen katlı otoparkla birlikte çevre düzenlemesi tamamlanamadı ve tuvalet taşı ortada kaldı.

Yol Kenarında Tuvalet Taşı Kaldı! Sıkışan Açık Tuvalet Zannediyor

Sosyal Medyada Yoğun Paylaşıma Neden Oldu

Yoldan geçen herkesin dikkatini çeken tuvalet taşı, çevre düzenlemesi yapılmadığı için kaldırılmayınca şehir sakinleri tarafından eleştirildi. Sosyal medyada da yoğun olarak paylaşılan görüntü, Rizeliler arasında tartışma konusu haline geldi.

İsyan Ettiren Görüntü! Yol Kenarında Tuvalet Taşı Kaldı

'Ayıp Birşey'

Tuvalet taşının ortada kalmasıyla oluşan çirkin görüntüye tepki gösteren Rizeliler, çevre düzenlemesinin bir an önce tamamlanarak tuvalet taşının kaldırılmasını istiyor. İnşaat aşamasındaki bu durumun şehre yakışmadığını ifade eden Atilla Yiğitler, 'Ayıp bir şey. Şimdi inşaat evresinde, zamanla yapılır, düzeltilir' dedi. Hızır Yıldırım ise, 'Merkezde böyle bir görüntü olmaması gerekiyor. Rize'ye yakışmayan bir görüntü. Bunun buradan kaldırılması lazım' şeklinde eleştirdi.

İsyan Ettiren Görüntü! Yol Kenarında Tuvalet Taşı Kaldı

Vatandaşlar Görüntüye İsyan Ediyor

Tuvalet taşının oluşturduğu kötü görünümün, şehre yakışmadığını savunan Mehmet Uzunoğlu, 'Bu Rize'ye hiç yakışmıyor. Buna çocuk da düşebilir. Vatandaşın büyük abdesti geldiğinde burayı açık tuvalet zannediyor. Bir an önce buranın kaldırılmasını rica ediyoruz' dedi. Görüntünün rahatsız edici olduğunu belirten Celal Başaran ise, 'Çok rahatsız edici bir görüntü. Hemen kaldırılması lazım' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'in Çeşme İlçesi Ayayorgi Koyu'nda Kaçak İnşaat Şüphelileri Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

İzmir'in Çeşme İlçesi Ayayorgi Koyu'nda Kaçak İnşaat Şüphelileri Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı