Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Yılbaşı İçin Ekonomik Yemek Tarifleri

Yılbaşı İçin Ekonomik Yemek Tarifleri

Yılbaşı gecesi için ekonomik yemek tarifleri arıyorsanız, size birkaç önerim var. Bu tarifler hem lezzetli hem de bütçenize uygun olacak. İşte yılbaşı sofranızı renklendirecek ekonomik yemek tarifleri:

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yılbaşı İçin Ekonomik Yemek Tarifleri
MUHABİR: Kamer Durdu

Yılbaşı, aile ve dostlarla bir araya gelip keyifli vakit geçirdiğimiz özel bir zaman. Ancak bu özel geceyi kutlarken bütçemizi zorlamamak da önemli. İşte size hem lezzetli hem de ekonomik yemek tarifleri!

Fırında Sebzeli Tavuk

Fırında sebzeli tavuk, hem ekonomik hem de sağlıklı bir seçenek. Tavuk göğsünü sebzelerle birlikte marine edip fırına verin. Hem lezzetli hem de doyurucu bir ana yemek elde edersiniz.

Sote Domates Soslu Penne

Yılbaşı sofralarında makarna da olabilir. Sotelenmiş domates ve beyaz peynir ile hazırlanan penne makarna, yılbaşı sofranıza hem doyurucu hem de şık bir ekleme olur.

Sebzeli Güveç

Yılbaşında sağlıklı ve hafif beslenmek isteyenler için sebzeli güveç tarifi ideal. Soğan, patates, patlıcan ve kabak ile hazırlanan bu yemek sofranıza şıklık katarken herkesi de mutlu edecektir.

Kuru Barbunya Yemeği

Yalnızca birkaç ana malzemeden oluşan kuru barbunya yemeği yılbaşı sofrasında mükemmel bir yardımcı yemek olabilir.

Tavuk Beyti

Beyti lezzetini sadece 3 yufkadan destek alarak ve tavuk eti kullanarak sofralarınıza taşıyabilirsiniz.

Yelpaze Tavuk

Ana yemek olarak tavuk göğsünden bir şeyler yapmak isterseniz onları sebzelerle renklendirip şöyle muazzam bir yemeğe dönüştürebilirsiniz.

Patates Kroket

Patates kroket, hem ekonomik hem de lezzetli bir ara sıcak seçeneği. Patatesleri haşlayıp püre haline getirin, içine biraz un ve yumurta ekleyip karıştırın. Sonra kızgın yağda kızartın.

Elmalı Turta

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi tatlılar… Elmalı turta, hem ekonomik hem de lezzetli bir seçenek. Elmaları rendeleyip, tarçın ve şekerle karıştırın. Bu karışımı hamurun üzerine yayın ve fırında pişirin.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eskişehir Odunpazarı'nda icradan satılık 327 m² arsa

Eskişehir Odunpazarı'nda icradan satılık 327 m² arsa