Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Tabii Kuzgun: Dipsiz Karanlık dizisi nerede çekiliyor? Tabii Kuzgun konusu nedir?

Tabii Kuzgun: Dipsiz Karanlık dizisi nerede çekiliyor? Tabii Kuzgun konusu nedir?

TRT'nin uluslararası platformu "Tabii"nin ilgi çeken dizisi "Kuzgun: Dipsiz Karanlık," etkileyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni topluyor. Dizinin çekim yerleri ise merak konusu. İstanbul'un farklı semtleri ve Bursa'nın Mudanya ilçesinde çekilen yapım, izleyicilere şehri farklı bir perspektifle sunuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tabii Kuzgun: Dipsiz Karanlık dizisi nerede çekiliyor? Tabii Kuzgun konusu nedir?

TRT'nin hem yerli hem uluslararası alanda dikkat çeken dijital platformu, geniş bir içerik yelpazesiyle izleyicilere hitap ediyor. 30'dan fazla proje, 5 farklı dil seçeneğiyle dizi ve film tutkunlarına sunuluyor. Platform, "Kuzgun: Dipsiz Karanlık" adlı yapımıyla 2023'te öne çıktı. İşte dizinin detayları:

"Kuzgun: Dipsiz Karanlık" Dizisi Konusu:

Mehmet Kuzgun, çocukluğundan beri doğuştan gelen kötülüğü görme yeteneği sayesinde cinayet masasında büyük başarılar elde eder. Ancak sevdiği kadını kaybeder ve meslekten ihraç edilir. Hayatı altüst olan Kuzgun, üç yıl sonra cinayet masasına geri dönme şansı bulur. Ancak karşılaştığı cinayetler, onu geçmişiyle yüzleşmeye zorlar. Hikaye, Mehmet'in gençliği (2003) ve şu anı içeren iki farklı zaman diliminde şekillenir.

  • "Kuzgun: Dipsiz Karanlık" Dizisi Oyuncuları:
  • Berk Hakman (Mehmet Kuzgun)
  • Elifcan Ongurlar (Canan)
  • Anıl İlter (Ünal)
  • Beril Kayar (Rana)
  • Levent Sülün (Cevdet)
  • Edip Sanar (Oray)
  • Yönetmen:
  • Serdar Akar ("Kurtlar Vadisi," "Ezel," "Paramparça")

Çekim Yerleri:
Dizinin ana mekanı, Kuzgun'un yaşadığı yer olan Beyoğlu'nun Kasımpaşa semti. Diğer karakterlerin yaşadığı bölgeler arasında Kadıköy, Balat, Karaköy, Galata, Eminönü ve Taksim gibi İstanbul'un farklı semtleri yer alıyor. Ayrıca, dizinin bazı sahneleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde çekiliyor. İstanbul'un tarihi semtlerini ve sokaklarını kullanarak dizi, şehri farklı bir açıdan görmeyi sağlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seyhan'da güvenlik operasyonu!

Seyhan'da güvenlik operasyonu!