Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Sonbahar ev dekorasyonunda aksesuar kullanımı nasıl olmalı?

Sonbahar ev dekorasyonunda aksesuar kullanımı nasıl olmalı?

Sonbaharda evinizde sıcaklık ve şıklık için dekoratif aksesuarlara yer verin. Balkabağı detaylarıyla doğayı evinize taşıyın. Sonbahar ev dekorasyonu için öneriler...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sonbahar ev dekorasyonunda aksesuar kullanımı nasıl olmalı?
KAYNAK: Haber Merkezi

Sonbaharda doğanın yemyeşil görüntüsüyle vedalaşırken turunculaşmış ağaç yapraklarının eşsiz dokusuna kucak açıyoruz. El becerinizi kullanarak bu ağaç yapraklarından harika bir kapı süsü yapabilirsiniz. Kurumuş ve sararmış ağaç yapraklarını çerçeve içine yerleştirerek, dış kapınıza ya da duvarlarınıza asarak sonbaharın sıcaklığını evinize taşıyın.

Kozalaklarla Şıklığı Yakalayın: Dekoratif Mumluklar ve Aksesuarlar

Sonbahar dekorasyonu denildiğinde akla ilk olarak kozalak gelmektedir. Ev dekorasyonunda çeşitli alanlarda kullanılabilen kozalaklar, şık mumluklar ve dekoratif aksesuarlar haline getirilebilir. Sprey boyalar kullanarak renklendirilmiş kozalaklarla, cam kenarında veya salon sehpalarında kullanacağınız mumluklar, evinize sıcak bir sonbahar atmosferi katacak.

Balkabağı Dokunuşları: Sofranıza ve Dekorasyona Zarif Bir Jest

Balkabakları, sonbaharın en can alıcı dekorasyon trendlerinden biri. Renkli çiçeklerle birleştirilerek yapılan aranjmanlarla masanızın ortasında orijinal bir bakış açısı yakalayabilirsiniz. Ayrıca minik balkabaklarından yapılmış mumluklarla evinize sıcak bir sonbahar dokunuşu ekleyebilirsiniz. Bahçe ve kapı önü dekorasyonunda da balkabaklarından şık detaylar kullanarak misafirlerinize unutulmaz bir sonbahar atmosferi sunun.

Sıcaklık ve Şıklık: Örgü Battaniyelerle Sonbaharın Keyfini Çıkarın

Ekim ayının ortasında havaların serinlemesiyle örgü battaniyelere olan ihtiyaç artıyor. Berjerlerin üzerine yerleştirilmiş örgü battaniyeler, evinize sıcaklık ve şıklık katacak. Kitap okurken veya üşüdüğünüzde hemen yanınızda olacaklar.

Işıltı ve Sıcaklık: Mumlarla Atmosferinizi Tamamlayın

Mumlar, her odada şıklığın temsilcisi. Renkli ve geometrik şekillerde kullanılan mumlar, masaların üzerinde, kitaplıklarda veya TV ünitesinde estetik bir atmosfer oluşturacak. Özellikle turuncu, sarı, kırmızı ve kahverengi mumları tarçın kabukları, kozalaklar ve led ışıklarla birleştirerek evinizde sıcak bir sonbahar atmosferi yaratın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023 Kasım ayında vizyona girecek filmler nelerdir? Bu hafta hangi filmler vizyona girecek?

2023 Kasım ayında vizyona girecek filmler nelerdir? Bu hafta hangi filmler vizyona girecek?