Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Muğla'da deniz suyu 10 metre geriledi!

Muğla'da deniz suyu 10 metre geriledi!

Muğla’nın sakin kent ünvanlı Ula Akyaka Mahallesi'nde deniz suyu kıyıdan yaklaşık 10 metre iç kesimlere çekildi. Deniz suyunun çekilmesi sonrası sahilde küçük adacıklar oluştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da deniz suyu 10 metre geriledi!
KAYNAK: İHA

Yaz aylarında günübirlik tatilcilerin akın ettiği Sakin Kent Akyaka Mahallesi'nde her mevsim değişiminde yaşanan deniz suyu çekilmesi bu yıl da yaşandı. Ekim-Kasım ve Nisan-Mayıs aylarında daha fazla su çekilmesinin yaşandığı Akyaka Sahili'nde iklim değişikliğinin de etkisi ile bu yıl Şubat ayında deniz suyu çekilmesi yaşandı.

Hava sıcaklığının 15 derece dolayında seyrettiği Akyaka’da vatandaşlar sahilde yürüyüş yaparken, deniz suyunun çekilmesini de cep telefonu ile görüntülemeye çalıştı. Deniz suyu çekilmesinin bu yıl geçen yıllar göre daha az olduğunu belirten Akyaka sakinlerinden Yaşar Gencel, “Akyaka’da mevsimsel olarak bu mevsimde denizde medcezir her yıl olur. Bazen eksik, bazen fazla olur. Bu yıl normal kıvamında çünkü orta yerde tepecikler olurdu. Tepecikler bu yıl henüz görünmedi. Herhalde görünmeyecek diye düşünüyorum” dedi.

A W133476 06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Belediye Personeline Büyük Zam

Antalya'da Belediye Personeline Büyük Zam