Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Meteoroloji 14 il için ‘sarı’ kod uyarısı verdi! Sağanak yağışa dikkat!

Meteoroloji 14 il için ‘sarı’ kod uyarısı verdi! Sağanak yağışa dikkat!

Türkiye, son yedi gündür özellikle Marmara Bölgesi'nde olmak üzere ülke genelinde meydana gelen yoğun yağışlarla mücadele etmeye çalışıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji 14 il için ‘sarı’ kod uyarısı verdi! Sağanak yağışa dikkat!
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son açıklamasına göre, Marmara Bölgesi'nde sağanak yağışlar artarak etkisini sürdürecek. Ayrıca, Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Burdur, Isparta, Hatay'ın batısı ve Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde de yerel olarak güçlü sağanak yağışlar ile gök gürültülü sağanaklar bekleniyor. Anlık hava durumu bilgilerini bu platform üzerinden takip edebilirsiniz. Orta Karadeniz bölgesinde de sağanak yağışlar etkili olacak. Sabah saatlerinde Kastamonu'da başlayacak yağışlar, öğle saatlerinde Sinop ve Samsun'da lokal olarak yoğunlaşabilir.

Özellikle Marmara Bölgesi için yapılan uyarılar önem arz ediyor. İstanbul başta olmak üzere, sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın kuzey kesimlerinde, Kocaeli, Yalova ve Sakarya'da yerel olarak güçlü sağanak yağışlar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların ardından olası sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksaklıklar, dolu yağışı ve kıyı kesimlerde hortum riskine karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıyor. Bu tür olumsuzluklara karşı alınacak önlemler, toplum güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Filistinli şarkıcı Delal Ebu Amine gözaltına alındı!

Filistinli şarkıcı Delal Ebu Amine gözaltına alındı!