Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Mardin'de Gökyüzünden Gelen Lezzet!

Mardin'de Gökyüzünden Gelen Lezzet!

Mardin'in meşhur kaburga dolması artık sadece tabakta değil, gökyüzünden de sofralarınıza iniyor! Mahmut Ahi, 23 yıllık işletmecilik deneyimini bir adım öteye taşıyarak müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunuyor. İşte detaylar!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mardin'de Gökyüzünden Gelen Lezzet!
KAYNAK: İHA

Mardin'in yenilikçi bir esnafı, geleneksel teslimat yöntemlerinden sıyrılarak müşterilere ilginç bir deneyim sunmaya karar verdi. Mahmut Ahi isimli işletme sahibi, müşteriden gelen bir talebi değerlendirerek 400 lira değerindeki kaburga dolmasını gökyüzünden paraşütle müşterisinin adresine ulaştırdı.

Ahi, bu özgün teslimat yöntemini Mardin'in turizm potansiyelini artırmak amacıyla gerçekleştirdiğini belirtti. Yüksek bir tepeye çıkarak paraşüt hocaları eşliğinde siparişi teslim eden Ahi, bu farklı yaklaşımın Mardin'in tanıtımına olumlu bir katkı sağlayacağına inanıyor.

1-15

Mardin'in kaburga dolması Mardin'in en popüler ürünlerinden biri

İşletme sahibi, "23 yıldır bu sektörde çalışıyorum, ancak ilk defa paraşütle sipariş gönderiyorum. Müşterilerimize her yerden sipariş gönderiyoruz, ancak paraşütle teslimat biraz espri katıyor işin içine. Önümüzdeki seferlerde Diyarbakır ciğeriyle benzer bir deneyim yaşatmayı planlıyoruz. Mardin'e özgü yöresel lezzetleri sunmak istiyoruz, özellikle turistlerin ilgisini çeken kaburga dolması en popüler ürünlerimizden biri" şeklinde konuştu.

3-13

Gerekirse işim için gökyüzüne uçarım

Paraşüt deneyimi yaşayan Ahi, "Paraşüte ilk kez bindiğim için tedirgin oldum, ancak her zaman işim için çaba sarf ettim. Gerekirse işim için gökyüzünde uçarım, demiştim ve şimdi gerçekleştirdim" dedi. Mardin turizminin bu tür yenilikçi fikirlerle daha da canlanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya yeni yıl hazırlıkları başladı!

Antalya yeni yıl hazırlıkları başladı!