Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Kepez'de Ganire Paşayeva için Mevlid-i Şerif

Kepez'de Ganire Paşayeva için Mevlid-i Şerif

Antalya'nın Kepez ilçesinde, vefatının 7. gününde Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva için Mevlid-i Şerif okutuldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez'de Ganire Paşayeva için Mevlid-i Şerif
KAYNAK: Haber Merkezi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Mevlüt Yeni ve Azerbaycan Halklar Dostluğu Derneği Başkanı Lale Hesenova'nın destekleriyle düzenlenen Mevlid-i Şerif'e, Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Azerbaycan Halklar Dostluğu Derneği Başkanı Lale Hesenova, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Murat Barış, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar, Türk Ocakları Başkanı Abdullah Uysal, Antalya'da yaşayan Azerbeycanlılar, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunmasının ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ganire Paşayeva için dua etti. Tütüncü, Paşayeva'nın hem Azerbaycan hem de Türkiye için önemli bir isim olduğunu belirterek, "Ganire Paşayeva, Azerbaycan-Türkiye kardeşliğinin en önemli simgelerinden biriydi. Onun vefatı, bizleri derinden üzdü. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet olsun" dedi.

Azerbaycan Halklar Dostluğu Derneği Başkanı Lale Hesenova da, Paşayeva'nın Azerbaycan'ın yetiştirdiği en önemli kadın siyasetçilerden biri olduğunu belirterek, "Ganire Paşayeva, hayatı boyunca Azerbaycan ve Türkiye'nin kardeşliği için çalıştı. Onun kaybı, bizler için büyük bir kayıp. Unutulmayacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Acil servise gelen kanser hastasını hastane görevlileri darbetti

Acil servise gelen kanser hastasını hastane görevlileri darbetti